Körlektionen som en dans på rosor.

Idag har jag kört, det gick riktigt bra. Nu har jag hunnit hälften, bara hälften kvar på bara tre lektioner. Så kanske finns det en möjlighet för mig att ta körkortet ändå! Bara jag ligger i och pluggar teori också. Jag är riktigt peppad på körkort nu! Weeei!

Ett viktigt beslut.

Jag har lite beslutsångest, vilken klänning tycker ni att jag ska välja? Färgen på klänningen kommer att vara ljusgrön oavsett vilken färg den har på bilden! Det som är så bra är att då man beställer klänningen fyller man även i en tabell med alla sina mått. När klänningen kommer är den figursydd och passar "som om den vore gjord för mig". Var jag inte lite lustig nu?
För övrigt är klänningarna från; http://www.kaersen.com

       

         

                 

        

(Om du högerklickar och trycker "Visa bild"  så visas bilden i orginalstorlek)

Det börjar närma sig.

Snart blire storkalas, då Simon fyller 20 år den 8 maj. Idag var jag och köpte presenter till honom, en som fortfarande är hemlig. Den får ni veta sedan, men kan avslöja att jag köpte små korgar för att förvara prylar i på hans databord eftersom att det alltid är så stökigt där. Dem har jag redan ställt upp, det blir som en överaskning ikväll då han kommer hem. Dock tyckte jag att jag inte behövde ge dem till honom då han fyller år. Jag menar; Hur kul är det att få förvaringkorgar då man fyller år, då man är female lixom?

Längtar så grymt mycket att få göra tårta nu. Har fått mina grejer från tartdekor.se också, som sugarpaste, modeleringsmassa och massor med färger. Bilder på tårtan eller tårtorna kommer också upp på bloggen om lite mer än en vecka så håll utskik!

Lyxmat idag.

Har just ätit upp min delikata måltid, korv och makaroner med ruccolasallad, rödlök och körsbärstomater. Tog mig 8 minuter att göra, och var helt ärligt inte det godaste jag ätit och jag kände det att salladen var lite överklass om man tänker på vad som serverades till. Jag gillar inte riktigt korv, det är absolut inte en favorit, bara en sådan där rätt som GÅR att äta. Men! Vad gör man inte då man kommer hem senare än vanligt.

Har endast haft två lektioner idag, och ett stort hål emellan. Två och en halv timme hål, suck! Efter skolan åkte vi (Jag, Maria och Mattias) till strandbolaget och träffade Marias störtsköna far, jag fick ett kilo Getost, ett kilo Grevéost och ett kilo Ädelost + två bilpåsar och en dricka!! De ni, det blir att frysa in en hel del eftersom det är kort datum på dem och tre kilo ost äter jag inte upp på en kväll precis.

Snart är det badsäsong.

Jag vill och SKA gå ned i vikt! Och det är nu, det är ju sommar snart. Vilken panik jag fick nu. Måste träna, men förstår inte varför det ska vara så svårt att komma igång? Någon som har något bra tips att komma med? Desstom måste ju kosten gå hand i hand med träningen, kosten har jag inget problem med förutom, (läs förutom) allt småätande. Varför ska kvällsfikat vara så gott? Och den där godisen eller kakan mitt på dagen? Men jag tror ändå inte på att man ska sätta upp strikta regler för hur man ska äta, då vill man hela tiden äta den där goda som man absolut inte får. Visst kan man tänka nyttigt och utesluta en del grejer eller kanske överväga om man hellre ska äta hemma än att äta den där burgaren på Max.
Nej, nu ska minst 10 kg bort, wisch me luck!

HÄR ÄR MITT MÅL, ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Lugn Fredagkväll.

Sitter hemma alldeles ensam och är väldigt uttråkad. Vad ska man hitta på?
Jag funderar på ifall jag skulle ta och ändra min bloggdesign. Jag gillar den i Firefox, men det suger ju i Internet Explorer. Men jag har ingen som hjälper mig, inget bra program och jag är långt ifrån expert så det tar mig en hel dag att fixa så att jag blir NÖJD! Jag skulle ju gärna ha grönt tema på bloggen, ingen som är duktig på bloggdesign?

Nu är biljetterna bokade!

Nu har älskling äntligen bokat biljetter, till både mig och honom själv! Vad har jag gjort för att förtjäna en alldeles egen biljett till Bruuuuce Springsteen? Jag längtar så otroligt mycket, det kommer bli hur kul som hellst. Den 7 juni smäller det, en söndag så vi lär väll åka ned till fjollträsk på torsdagkväll eller på fredag så hinner det bli lite shopping och så också. DESSUTOM vill jag gå på Ben & Jerrys glassbar, det får kosta vad det kostar. Jag ska äta massor, jag ska rulla därifrån. Mums!

 

Vilken dag!

Körlektionen gick inte så bra. Det hade kanske gått bättre ifall inte körläraren gjorde så gott som allt åt mig. Han gasade, bromsade, tog tag i ratten.. och det var inte bara nån gång sådär, utan HELA tiden! Han kan väll säga att jag ska köra mer till höger eller att jag ska gasa mer? Eller? Det kan inte vara så svårt. Kände mig totalt värdelös efter iallfall, även fast jag klarade både fickparkera, vanlig parkering med nosen in och att backa in galant. Gjorde båda kanske 2 gånger vardera, sedan var det godkänt. Gjorde även saxvändning och vändning i korsning. Nu vet jag iallafall att jag inte ska boka fler lektioner med honom, jag gör hellre saker själv för att lära mig och ser hellst inte att andra gör det åt mig!

Efter körlektionen satt jag iallfall en stund och pluggade vid körskolans datorer, var hemma vid 16:00. Var både sur och väldigt trött då jag kom hem så någon middag orkade jag inte med, det blev frukt och kex med blåmögelost! Vilken bra middag, precis efter tallriksmodellen! (?) Efter det somnade jag en stund på soffan, kanske sov i 2 timmar!!

Nej, nu är jag peppad på att möta morgondagen. Skola och Maaaaaria!
Hare bra,

Nervös!

Körlektion klockan 12:25 men Dan på Trafikskolan Öst på stan. Nervös som attan, aldrig haft den läraren förut. Han kanske tycker att jag suger! Nej, får hoppas på det bästa. Kanske går bättre till och med denna gång!? Nästa gång ska jag dock ha min favorit igen, käre Madde.
Önska mig lycka till hörrni, spark i röven och så!

Vinägerchips.

Har just varit iväg till affären och handlat, var så sugen på något! Det blev vinägerchips (finns det något som är mer underbart?), brio ost och Creame Bonjour mjukost med blåmögelost!! Nu blire att gotta sig framför tv:n och se Robinsson som vi missade igår. Jag som egentligen bara skulle köpa choklad, chokladen glömde jag helt och hållet bort i stundens hetta. Men jag är värd det här nu, innan lingonveckan och allt, eller hur!? Varför ska man alltid bli så sugen på något just innan? It suck´s!

My Fitness Coach.

My Fitness Coach, ett träningspel till Wii. Provade det för första gången ikväll och svetten bara rinner. Ett otroligt bra spel för den som vill bränna kalorier. Allt från joga till arobic och dans, man följer bara rörelserna som coachen visar. Det är med andra ord precis som att gå på gruppträning men du gör det hemma i vardagsrummet framför tv:n. Perfekt i tid till badsäsongen också, nu är det bara sätta igång och träna!
Betyg: 8/10.


Första körlektionen.

Hade min första körlektion i Torsdags, det gick över förväntan. Var lite små grejer jag skulle tänka på bara, som att inte gena i fartguppen genom att lägga ena hjulparet i mitten! Oooops*, jag har åkt lite för mycket med Simon och min far. Körläraren sa att jag körde bra och det är väll ett bra tecken!? Så nu i helgen har jag kämpat på lite med teorin också, det har inte blivit mycket men lite har jag hunnit läsa. Nästa lektion blir nu på Måndag, jag längtar faktiskt!

Sedan träffade jag Louise på stan, vi snackade en massa skit och kollade runt lite. Louise hittade en superfin studentklänning!! Den var som gjort för henne, riktigt riktigt fin. Åh, jag är så glad för hennes skull. Nu äre bara lite skor och acosearer som fattas så har hon student outfiten klar. Wiiie!

Bilduppdatering.

Här kommer några bilder från påskhelgen,
det är inte många men det är något!


Godis, alltid lika gott!
(Förutom de där jäkla äggen, de kan vi skippa!!)


Lillasyster Lindas ägg.


Lillasyster Almas ägg, det kletiga ägget.


Lillasyster Alma, as the joker.









Pandan, eller kanske tigern?



Bli fadder idag! Kanske är der uttjatat det här med fadder men pengarna går ju faktiskt till något riktigt bra. Pandorna, tigrarna, spägghugarna och isbjörnarna är bara några av våra djur som håller på att dö ut. På grund av oss!! På grund av människan, för att ge något tillbaka till dessa hotade djur klicka på länken och bli fadder.
På wwf:s hemsida kan du läsa mer om det här. Riktigt intressant och nyttig läsning!

Tjock och gó.

Jäklar vad mycket godis jag åt igår. Gott vare iallfall, riktigt gott! Sedan blev det god mat också såklart. Min goda potatisgratäng, lammstek och gräddsås som huvudrätt. Jag är inte själv så försjust i lamm men såklart fanns det massor med annat på påskbordet; köttbullar (mina hemmagjorda), lax i olika former, kallskuret, påskskinka och bröd, sill (blä), grönsaker, påskmust och en massa annat kollijox. Mätt blev man, det kan jag lova!

Farmor gjorde oss sällskap med, vilket var riktigt mysigt. Hon har blit gammal min farmor, stolta 85 år. Men det har gått fort på slutet. Inte förens nu man förtått hur gammal hon är, då hon blivit sämre. Jag älskar min farmor, hon har alltid funnits nära tíll hands, ändå sedan jag var en liten kotte. En mer ödmjuk och omtänksam människa får man leta efter.

Idag har jag suttit ute i det fina vädret så gott som hela dagen, har varit sol och klarblå himmel. Kaninen och hararna har fått vara ut och skutta av sig medans jag suttit klistrad med körkortsteorin, värt lite beröm!?
Nej, nu ska jag börja med maten, det blir lat-mat idag, parisare.
Hej på er så länge!

Långfredag.

Vad hände med "mina verktyg"? Jag kan varken lägga in bilder, ändra texten eller lägga länkar eller något. Suck*, men det blir garanterat bra igen då jag kommit hem! Är hos mor och far och använder därför deras mobila bredband på min dator, där har vi problemet skulle jag gissa.
Långfredag idag och mor sitter inne i köket och fixar påskägg. Jag funderar faktiskt på att "råka" snappa åt mig en godis eller två.
Har annars gjort så lite som möjligt hittills på sportlovet, städat lite och läst lite körkortsteori. Ska försöka ta körkortet innan sommaren, ok nu har jag sagt det. Nu måste jag ta det. So, wish me luck!

Jag är så besviken på dig, för att du sa det där!
Så jävla onödigt.

Snyggingar!


Jag och Maria i solen igår (Jag vet att jag är en dålig posare, haha).
Jag har iallfall den snyggaste vän man kan ha, eller hur!?

Trött Linnéa.

Usch, idag måste jag få klaga lite, är så himla trött! Hade hellst av allt bara sovit bort hela dagen känns det som, men jag slet mig upp ifrån sängen iallafall och pallrade mig iväg till skolan. Det är ju trots allt bageri på onsdagar, vilket inte är så jobbigt. Det hade varit värre med vanliga lektioner, då hade jag garanterat somnat med en gång. Idag blev det påskbakelser och lite sådant, jag tycker inte alls att bakelsen var god. Nej, minus för den. Annars har det varit en rätt lugn och trevlig dag, ätit smörgåstårta till lunch, riktigt gott!
Nu väntar jag bara på att Maria och Mattias ska komma, jag och Maria ska göra klart företagsarbetet ikväll då det är redovisning imorgon. Jag är redan nervös, jag hatar att redovisa!!

Både vår och nya skor.

Idag har jag och Maria varit på stan och fyndat. 3 par skor på skopunkten, 100 % rabatt på 3:e paret. Det vill säga att det sista paret blev gratis. Jag lägger upp en bild på mina skor, det blev två för mig. Är supernöjd med båda två!

Både jag och Maria har varit superfina idag, vi har haft klänning och njutit av det fina sommarvädret. Fint väder och 15 grader plus i solen. Hur mysigt som hellst, och min egna lilla bitch gjorde att dagen blev helt perfekt. Älskar dig Maria! Sedan blev det middag på stan, macka på Subway, också det lyckat.
När jag kom hem märkte jag att jag hade ont i huvudet som attan, såklart så var mina iprem slut så det var bara att ihärda. Jag somnade på soffan tills Simon kom hem trots att jag sovit ungefär tio timmar inatt. Nu har det gått över, tack och lov!
Nu blir det Guitar Hero och choklad, see you!


Bruce Springsteen.

Nu sitter jag här och bloggar klockan 02:30 på natten på en måndagkväll!! Fråga mig inte varför, mest troligt kan jag inte svara på det. Förstår inte att jag orkar vara vaken än, eftersom att jag klev upp 06:30 idag (eller igår) och det betyder att jag varit vaken i 18 timmar! Dessutom har jag gått skola från 08:20 till 19:00!! Helt galet, men sant.

Är så peppad på Bruce Springsteen i sommar! Hoppas, hoppas, hoooppas att vi hinner i tid innan biljetterna är slut! Finns en liten risk att vi inte hinner eftersom att Simon är så optimistisk. Det ska dock jag ändra på, för Bruce Springsteen kan jag verkligen inte missa. The king of the kings!


Bling bling!




Hittade ett halsband just från netglitz.se, alla som känner mig vet om att jag verkligen älskar grönt. Så vad tycker ni? Jag kommer väll aldrig att kunna bestämma mig, de har så mycket fint och till ett grymt bra pris. Det mesta under hundringen!

Unika fina smycken. Prisvärda. Livstids Garanti. Gratis hemleverans. Fakturabetalning, postförskott eller förskott.

Watchmen.

Igår var jag och älskling på bio och såg Watchmen, orkar inte skriva en recention på den filmen. Inte nu iallfall, tyckte det var så dålig! Kan för sakens skulle ge den ett betyg; 3/10! För det första var det inte riktigt min typ av film, sedan har jag väll aldrig varit något big fan av superhjältar-filmer. Tycker att allt oftast blir så fånigt och overkligt, observervera OFTAST! Handlingen låg också den i botten på betygskalan någonstans.
Hälsade på Moa igår också, hon hämtade mig i raggarvolvon!! Sedan bjöd hon på pyttipanna, vi tittade på "Thats 70´s show" och så åkte vi ned på stan och shoppade lite, det enda jag fick med mig hem var en rakhyvel! Den nya Gillette Venus Embrace med fem blad, det återstår att se ifall det är någon stor skillnad på tre och fem blad! Dessutom träffade vi Maria, Mattias och Birgitta (Marias mamma) nere på stan. Känns som att det var evigheter sedan jag träffade älsklingstjejen, så det var kul att träffa henne igen. Riktigt mysig dag igår, fem sjärnor!

Nu bakar jag Subway Cookies, de är så grymt goda! Receptet hittar ni tidigare i min blogg.

Miljonlotteriet.

Varför är lotter så kul? Jag har dock bara kört med den tradionella trisslotten innan, men det här tycker jag verkar som ett bättre alternativ. Det är billigt, och dessutom kan man gå ur prenumerationen efter att man fått hem sina första lotter. Jag tänker prova iallfall, femtio kronor är en löjligt liten summan egentligen.
Miljonlotteriet ger vinst på i snitt otroliga var femte lott! Köp 5 lotter för endast 49:- + porto.


Vinst i snitt på var 5:e lott hos Miljonlotteriet!

Nu är det vår.


Nu är våren äntligen här, har varit grymt härligt väder idag!

Sweichiskt sportbröd.

Onsdag idag, vilket betyder Bageriet! Idag blev det bröd och kakor. Ett riktigt gott bröd med russin och hasselnötter, "råkade" få med mig två bröd hem också. Ett bröd till mig och ett bröd skickade jag med far, det var ju egentligen därför jag tog med mig bröden hem. Det är alltid kul att ha något att bjuda på om någon kommer och tittar in.

Köpte dessutom nytt ljusrör till mitt akvarium idag, så nu är firrarna glada och pigga igen, de stackarna har varit halft utan ljus i tre dagar. Det har bara lyst ytterst lite. Har faktiskt varit in på djuraffären och köpt ljusrör två gånger idag, lyckades ta fel längd första gången såklart. Därför blev det en sväng till in och byta, dessutom krävdes det två gubbar att byta ut det där jäkla ljusröret!! Haha, men efter många om och men gick det! och nu sitter det precis som det ska.

RSS 2.0