Körkortet!!

Jag klarade det, fy vad jag är bra. Wheels i Lördags, jag (Tora Anna Linnéa Johansson) körde såklart heela natten lång. Hur kul som hellst, rosa volvo. Girlpower fram och rallybrud där bak och bara en massa rosa rosa rosa, någon som såg oss? Nog fastnade vi på någras kameror iallafall, det var bara att le och se glad ut. Klockan 07.00 var jag hemma.
Klockan 10.00 väntade jobbet så det blev inte mycket sömn den natten.. Men!! Det var det värt.

Here we come.


Här har ni då mig..



..och här har ni Marias rosa/lila volvo!
(Dock inte helt färdig än, men vad gör man då färgen tar slut och
butiken inte hinner beställa hem innan Lördag!?)

Helgen.

Jag har pluggat som en galning nu! Inte haft en sekund över, typ. (måste ju skylla på något iallfall, eller hur!?) Har också jobbat mina första tre dagar för i sommar på cafét, och pust* vilka panikartade dagar!! Jobbade min första dag på midsommardagen + att konstutställningen slog upp sina portar precis samma dag och jisses vad folk det blev. Inte var det mycket mindre på söndagen heller. Måndagen blev dock en lugn dag då jag kunde varva ner och ge mig på datorn där man bokar in campinggäster/stuggäster så nu kan jag den igen också. Man kommer ihåg så mycket mer än vad man tror. Innan man kommer till kritan känns det som en omöjlighet; "Vadå!? Ska jag? Men jag kommer inte ihåg hur man gjorde!" Men så är det ju inte, man kommer ihåg, egentligen. Man har bara lagt det åt sidan där i hjärnkontoret..

Nu ska jag ta och läsa lite innan jag lägger mig och sussar.
Lovar att höra av mig imorgon, då får ni även se min nya rosa klänning.
Bye,

Tävla ni med!!

Var med och tävla om ett presentkort på 1000 kr från HM!! För att komma till tävlingen, klicka här:
http://gaybloggen.com/2009/june/tavling.html#comment

Där kan du även läsa mer om tävlingen, lycka till pojkar och flickor.
Puss!

Vi hade iallafall tur med vädret - igen.

"Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig utan att resan ska bli lugn och sansad. Naturligtvis blir det inte så, istället bjuds det på turbulenta möten med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och inte minst en råtta med smak för husbilsinredning."

Vad ska man säga? En riktigt rolig film. Den här får helt klart godkänt. Många skratt och kanske en del glädjetårar också! Skådespelarna är klockrena, ingen hade kunnat göra Gösta och Gun bättre än dem.
Linnéa tycker till: 6.5/10


Paul Blart: Mall Cop.

"När ett lyxsnabbcenter blir ockuperat av rånare så är det upp till den mediokra snabbköpspolisen Paul Blart att rädda dem alla."

En pinsam men väldigt underhållande film. Absolut en sevärd film. Ok, kanske lite överdriven i vissa lägen men helt ärligt; Det skiter jag i! Idag iallfall, jag tycker den var rolig! Kanske inte den mest genomtänkta filmen, men det kanske är det som är lite av charmen i filmen?
Linnéa tycker till: 6/10


Dagens.

Vaknade i morse och fick städmani!! Vet inte vart det kom ifrån? Diskade, skurade och städade överallt. Frukost hade jag inte tid med förrens klockan närmade sig två!!? Helt galet.

Sedan kom iallafall Maria & Mattias över och vi åkte iväg och shoppade lite. Jag handlade fyra stycken guldiga knappar som jag satte på skinnjackan och ett nytt vitt midjebälte (eftersom att mitt andra försvann).
Dessutom åkte vi in en sväng på djuraffären, Maria köpte firrar och tillbehör. Hon blev inte glad när hon fick höra summan för hela kalaset! Haha, men det är inte menat att vara lätt alla gånger.
Sedan så åt vi såklart på donken, håller ju på att samla glasen! De är riktigt läckra!!

 

Jag gillar att tjata.

Han är så jäkla bra Bruce! Bara så ni vet!!
De där tre timmrna vi såg honom kändes som kanske tre minuter och han vara tamefan lika bra live som på skiva. 100 % äkta vara med andra ord. Många bra låtar fick man höra också; som The River, Radio Nowere och Burn to run!!

Antichrist

"Han och hon förlorar sin lille son, som leder till att hon drabbas av fruktansvärd panikångest. Hennes make är terapeut och trots riktlinjer om att aldrig behandla sina nära och kära, försöker de tillsammans att brottas med hennes våndor, på platsen där hennes ångest upplevs som starkast: Eden, en övergiven stuga mitt i skogen. Den terapeutiska kampen utvecklas till ett krig mellan könen. Hennes demoner finns i de båda och inte ens han kommer undan naturens skoningslösa inneboende ondska. Naturens brutalitet tar över och hans förnuft och lugn blir fullkomligt lönlöst. Ondskan i henne förvildas."



Jag vet inte varför jag hade sådana förväntningar på filmen!? Det här var iallfall en av dom sämsta filmerna jag sett. Den har lagts i genren "Skräck", varför förstår jag knappt. I mer än 3/4 av filmen händer absolut ingenting, i slutet av filmen kom den dock igen lite. Vilket gör att den kommer kamma hem några ynka poäng av mig. Hade det inte varit för sista halvan av filmen hade jag nog inte gett den några poäng alls!
3/10.

Fyndat i Stockholm.


Jeansshorts från Only (199 kr) och 3 par trosor från Lindex.
Och JA, jag är blek. Anledningen? Jag undviker att gå i shorts på vintern!


Ett till par Jeansshorts, även dessa från Only (199 kr).
Första bilden visar framifrån och andra bakifrån.


Ett par boxardojjor från Din Sko (349 kr), så jäkla sköna!
Kommer helt klart att bli en favorit i sommar.
Sist så har vi en närbild på mina nya strumpbyxor från Gina (129 kr).





Bio ikväll.

Ikväll ska jag och Simon åka och titta på bio! Känns himla kul, hellst då det är en film som jag har höga förväntingar på. Vi ska se Antichrist. Jag tror den kan vara riktigt bra, den har ju fått bra recentioner såå.. Klockan 21.30 börjar den!

Bruce Springsteen.

Här kommer lite bilder från BRUCE SPRINGSTEEN!!! :)
Bilderna mot slutet är tyvärr rätt mörka, så det blev mer bilder på skärmen då.
Klicka på bilden för att förstora.





Kelly på tårta.

Här kommer två bilder på tårtan som jag gjorde till Laila (Simons mamma) till födelsedagen. Den ska föreställa hennes hund Kelly som FAKTISKT ligger så med bakbenen! Chockladbottnar, dumlefluff och chokladmousse, täckt med sugarpaste och dekorationer i modelleringsmassa.





Foppatofflorna.

Snart är det dax för dessa fruktansvärt fula skor igen! Men attan vad sköna de är. Jag tror inte jag använde något annat än dessa skor förra sommaren, och jag var absolut inte ensam om det. Vilket man i alla lägen kan förstå, är det bara jag som gillar foppatoffeln?


Sommaren 2008; i svarta skor har ni då mig, röda skor min lillasyster
Alma och i gröna min andra lillasyster Linda.

Nu har foppatoffeln dock kommit i alla möjliga former och modeller, som kanske är lite finare än den vanliga som vi mest såg förra året (som ni också kan se på bilden ovan). Det finns till och med ett urval skor med en platå eller klack! Kanske det vore något? Och fortfarande kan man välja bland massvis av färger. Jag är positiv! Vem vill inte ha ett par sköna pjux att springa omkring med, passar ju både till shoppingen och stranden.




100 % snyggare än sommaren 2008!
Klicka för att se större bild.

En Ros.


Så här ser rosen men utstickaren jag köpte ut.
(Med både blad och blomma).
Lite tunnare blad skadar inte, men jag tycker den är fin.

Skolavslutning.

Igår hade vi våran avslutning. Såklart så försov jag mig så jag missade hela dagen, suck. Kvällen blev trots allt lyckad, jag orkade ju vara uppe längre iallfall! Vi hade (om man kan kalla det) förfest hemma hos mig på Umedalen, jag och Maria. Sedan kom även Nina och hennes pojkvän med vänner över. Riktigt trevligt faktiskt, trots att det försvann em hundring hemmifrån!!? Man kan tydligen inte lita på tredje handen, jag blir så less på sådana människor. Jag vill gärna tro att alla människor är ärliga, men jag får nog ge upp den teorin.
Iallafall, vid tiotiden åkte vi ut på stan och träffade Louise. Vi tre girls hängde ihop hela kvällen. Tack för en underbart trevlig kväll bruuudar. Och grattis Louise till studenten OCH 19-årsdagen!
Vid fyra tiden var vi klar för sängen!





Halkbanan.

Igår körde jag halkbanan, det gick riktigt bra. Även fast jag var så nervös innan. Både lite snurr och lite sladd fick man prova på. Det var riktigt kul faktiskt. Jag skulle gärna göra om det om man fick. Det värsta var bilen som man sitter i som ska föreställa att man voltar. Så då kanske ni förstår att halkbanan inte var så hemsk som man kan tro.

Stockholmresan.

Jag har inte hunnit blogga sedan i torsdags, har haft fullt upp! Jag lovar er att jag inte haft en sekund över!! Ungefär klockan 23.00 på torsdagen anlände vi till Västerhaninge, en bitter utanför Stockholm. Som ni kanske förstår så hann vi inte med speciellt mycket den kvällen, vi var allihopa så trötta efter resan så vi la oss ganska fort.

Fredagen såg ut så; Vi tog bilen in till Farsta och tog en shoppingtur vid tolvtiden mitt på dagen. Såklart så hade jag mer kläder då jag kom hem än när jag åkte. Jag hittade två par jeansshorts, strumpbyxor med blommigt mönster och ett par skor. Ett par riktigt fina sandaler. När klockan var runt fem så åkte vi iväg på party. En tjej som heter Hannah tog studenten samma dag. God mat, fläskfilé och potatissallad, gravad lax osv osv. Ska jag räkna upp allt så räcker inte inlägget till!

Lördagen blev det mera shopping, eller egentligen inte shopping heller. Vi gick mest runt och tittade på stan, strosade runt på gamla stan. Det är så fint där!! Såklart så åt vi på Ben and Jerrys glassbar också!!!!! :) Så himla gott, den svek inte mina förväntningar. Tog en meny där man fick två glasskulor, en klick grädde, chokladsås och browniebitar. Vid sjutiden bestämde vi oss för att äta på en mongolisk resturang. Det jävlades för mig varenda gång jag hämtade buffé. Man lägger ihop sin wook själv sedan lämnar man den till en kille som wookar det. Det var mycket folk som stod i kö och väntade på att få sin wook och såkart fick jag fel båda gångerna. Men det blev rätt till slut och maten var så god att jag tycker inte att det gjorde så mycket.

Söndagen blev det shoppa igen, denna gången mitt i stan. Tre par trosor rikare blev jag. Köp tre par betala för två på Lindex. Sedan blev det BRUCE SPRINGSTEEN!!!! Han var så grymt bra. Hans konsert var nog det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag förstår inte att han orkar hålla en konsert i hela tre timmar!!? Och göra det BRA. Jag menar, han är ju inte ungtjur längre. Men mäktigt var det iallafall, helt klart. Lite synd vi stod så långt bort, men det må vara. Han lovade att han skulle komma tillbaka till Sverige, jag kommer att vara där!

På väg mot Stockholm.

Nu sitter vi i bilen på väg till fjollträsk, ska bli så himla kul! Planerna hittills ser ut så; shopping imorgon i huvudstaden själv och så vet jag inte ifall vi skulle på någon studentfest också. På lördag har vi inget bestämt ännu och på söndag är det bruce springsteen som gäller !!! Sedan är det bara att lugna ned sig innan hemfärden på måndag då vi även ska in på ikea en sväng. Nej, nu ska jag ta och ge mig! Det har redan tagit mig cirka 20 min att skriva detta på Simons telefon!
Peppaaaaaa bruuuucee!!!!!!!
Puss på er.

'Sacrification'



Här har man alltså skärt upp huden för att senare få ärr som ser ut som ovan eller annat motiv. Många tankar far igenom huvudet på mig; Aj, vad ont det ska göra för det första. Dock har jag för lite kunskap inom ämnet för att kunna säga att det är fult. Jag har ingen aning om hur det ser ut då det läkt och så men jag tycker från bilden sett att det är vidrigt. Inte för att tala om infektionsrisken!? Men det kanske är det som är tänk? För att det ska bli ett ärr? Jag måste nog läsa lite mer om det här, ganska intressant. Dock skulle jag aldrig, aldrig i hela mitt liv utsätta min kropp för något sådant här. Kan inte tänka mig att ett ärr skulle kunna vara snyggt, eller är det bara jag?

Riskettan.

Hade riskettan igår, gick bra. Det handlade mest om alkohol/droger och trötthet i trafiken. Vem som tar mest risker och så vidare. En kurs på tre timmar, skönt att den är klar! En av 4 delar på körkortet avklarat!! Känns hur bra som hellst.

Peppar fjollträsk nu, är bara två dagar kvar innan vi åker!!!

RSS 2.0