Hundkursen.

Eller valpkurs som det faktiskt heter gick superbra idag. Charlie var en stjärna! Tränaren tyckte att Charlie var en jättebra hund och att jag verkligen borde tävla med honom ifall jag hade tid och lust. Det var riktigt kul att höra. Vi fick dessutom tips idag om att belöna med lek istället för godis på vissa moment, eftersom att Charlie är så förtjust i detta. De hade en superkul leksak på kursen som han älskade, och för att fira att det gick så bra idag åkte jag och köpte en liknande på granngården för 89 kr.

Isabella var skeptisk som vanligt.

 

Köpte även en lampa/reflex som man sätter på halsbandet.

Den lyser starkt vilket är riktigt bra!


All Stars och bio.

After Work på All Stars igår jag och Louise. Riktigt god mat och prisvärt. 109 kr ink öl/cider eller vin. Det enda om man får klaga var väll att de kunde haft något annat än potatis än en som liknade pyttipanna? Men laxen var fem stjärnor, likaså salladen. Resten var även det riktigt gott, karré, kycklingspett och massor med sallader och dressingar. Mums!

 

När stället (som är en sportbar) började fyllas med en massa skrikande huliganer rymde vi illa kvickt jag och Louise. Istället traskade vi runt på stan och snackade en massa skit, alltid lika trevligt.

Efter det blev det spontanbio; I love you Philp Morris.


Klockan har stannat.

Ojojoj, vad lite det händer i mitt liv just nu. I veckan har jag bara slöat, försökt mig på lite skolarbeten, busat med Charlie (som vanligt helt enkelt) och bakat två stycken tårtor. De ligger uppe på tårtfabriken.se! Men kan lägga in någon bild här också för sakens skull.

Födelsedagstraktorn.

 

Hundarna.


Kvällsmat.

När det vankas kvällsmål här hemma, då ser det ut så här:


Hungriga små busfrön.

Spekulationer.

Jag och Maria har spelat pingis, fasen vad vi är bra alltså! Det gick väll sådär, jag vet inte om vi fokuserade mer på.. Är allt i livet förutbestämt? Är det tänkt att ske utan att vi är medveten om det? Att jag körde av vägen eller att Maria kraschade i slalomen, är allt bara menat att ske? Och vem styr över det? Och vad händer efter döden? Det finns ju ingen tanke som är mer eller mindre dum, ingen kan ju veta allt det här. Väldigt kul att spekulera i iallafall.

Kommer världen föresten att gå under i december 2012?
Och vad händer då med alla själar? För oss som nu tror på att en människa faktiskt har en själ och inte bara är en levande, en levande.. eh maskin? Men ni förstår tanken?

Somnade.

Somnade igår med blogginlägget jag höll på skriva alldeles framför näsan. Var lite trött skulle jag vilja påstå. Vaknade dock av att pappa ringde och väckte mig ur en dröm, och tack och lov för det. Annars hade jag kraschat, och jag tog det på fullaste allvar för det kändes så otroligt verkligt.

Nåja, var iallafall en sväng på stan med Louise igår. Köpte en ny handväska, inte fullt lika fin som min förra handväska som Charlie bitit av axelbandet på. Men jag gillar den! Någon som vet föresten hur mycket det kan kosta att laga ett axelband på en läderväska?
Sedan så spelade vi lite biljard, det gick sådär så vi bestämde oss för att vi ska fanimej bli duktiga på det. Vilket betyder att det blir hårdträning för oss.

Nya väskan :)


Shutter Island.

Bio idag igen, idag blev det Shutter Island. Tycker det var en riktigt bra film, en typiskt film som man aldrig vill ska ta slut. Men det gjorde den, tog slut alltså. Bara sådär tog den slut också, mitt i filmen tyckte jag då. Tänker jag tillbaka på filmen i helhet så här i efterhand så tycker jag det var ett bra slut. Att få tänka lite själv, jag och Simon har två helt olika syn på hur filmen slutade.
Bra regi och bra skådespelare, också ett stort plus.

Av mig får den: 8/10


Mys på Umedalen.

Igår var vi ju som sagt på bio. Jag, Alma, Maria och Mattias. Det var riktigt mysigt, kändes lite konstigt att se bio klockan 13.00 på dagen medans solen gassade på utomhus bara. Men filmen var bra, och det hade nog varit 100 gånger bättre orginal (med engelskt tal).

Kvällen blev också den riktigt lyckad. Maria och Mattias stannade kvar i stan och gjorde mig sällskap hela kvällen. Vad vi pratade en massa skit och hade trevligt, det var i och för sig inte första gången och absolut inte sista. Snart flyttar Maria & co ungefär femtio meter ifrån oss också. Då ni, då jäklar! Ruggigt god tacos åt vi också, godaste på länge om jag ska vara ärlig.

Alice i underlandet 3D.

Igår var vi iväg och tittade på Alice i underlandet 3D. Nu vågar jag inte säga så mycket, men jag tyckte filmen var bra iallafall. Så mycket kan jag säga! Anledningen till att jag inte vågar uttala mig mycket mer är för att vi såg den med svenskt tal. Johnny Depp pratar svenska, come on? Det händer inte. Gillar inte dubbade filmer, då det ser så otroligt tillgjort ut. Det är mer ok på en helt animerad film, men med otecknat...

Varför såg jag den med svenskt tal då kan man fråga sig, såklart var det för att min lillasyster Alma skulle förstå mer än ungefär en niondel av filmen. Hon var nöjd, då var jag också nöjd.

 


Tidningen.

Jag har varit med i tidningen också, med min tårta från uppbaket som jag glömt visa här på bloggen.  Har bara lagt upp den på tartfabiken.blogg.se, min andra blogg. Men jag lägger upp en bild på den här också.

Andra bilden är från tidningen VF.


En dag på stan.

Mina två systrar Linda och Alma följde med mig hem igår. Idag blev det en lång dag på stan. Massor med shopping, och trevligheter. Lyxlunch på Max hann vi med också, vilket gjorde Alma sjuk. Hon blev tvungen stanna en dag till. Inte så kul att åka bil hem då man är dålig, och dessutom åksjuk. Jag klagar inte, mysigt att ha henne här en dag till. Visst är ni väll lite nyfikna på vad jag hade med mig hem idag?


Ett dundersött duschdraperi från Lagerhaus.
Klicka för större bild.


Badkarskudde också från Lager House, då Isabella käkat upp den förra.


Tre kalligrafipennor och en söt ask från Timmari.


Ett reflexhalsband från Djurmagazinet, till Isabella.

Hemma i Sunnansjönäs.

Har lyckats fixa en praktikplats idag, har lite ångest över hur jag valde att lägga upp det men nu får det vara så, eller måste vara så.. Papprena är påskrivna och klara. Ska vara på Ica Kvantum kronoparken ALLA sju veckor. Kanske dumt? Kanske inte? Nu så här i efterhand kan jag säga att jag hade velat vara på något riktigt bageri också, men det må vara..

Tandläkaren har jag hunnit med också, mitt första hål är nu kirrat och klart.
Nu sitter jag och myser med familjen.

 


Nytt i garderoben

Har glömt dokumentera mitt nya inköp också, viktigt i en blogg.
En ljusblå liten fågel kvittrade det i mitt öra.


Sandalett från Skopunkten.com

Från Skopunkten 299 kr

 

 



Tjurig.

Hallå bloggen!
Nu sitter jag här i soffan och tjurar, tjurar över att jag inte är ute i det fina vädret idag. Medans jag har jobbat Fredag och Lördag har vädret varit ypperligt. Det är så typiskt, och nu då jag är ledig och har hela dagen framför mig... Vad gör jag då? Jo, det ska ni få höra; då jag sitter jag i soffan och tjurar. varför föddes jag till kvinna? Jävla mens.
Det rycker lite i mungiporna så fort solen går i moln ska ni tro. Kan det inte bli storm också, det hade inte suttit helt fel. Då kan jag sitta här och tjura med gott samvete.


Jag bjuder på en bild till från klassfesten.
Om jag inte minns fel är denna bild stulen från Amanda.




RSS 2.0