Mys med goobrud´n!

Maria och Mattias var över en sväng igår, myspys. Fick två par örhängen, en badkarskudde och ett badskum av Maria i julklapp. Hon är för gullig den där bruden! De kom i Marias gam´volvo, kom inte upp på gården så de fick parkera nere vid postlådorna, haha. Men vägen här är isbana så det är inte så konstigt. Sedan kidnappade de med mig hem till Maria i Rödå, så vi har bara tagit det lungt. Ute och kört audi, färgat Marias hår och Klippt Mattias. Plus att vi gjorde skräpmat där mitt i natten, friterade pommes och Marias gräddsås, mmmmmm! Helt onyttiga var vi föresten inte, vi hade hackat upp lite gurka och tomat också, värt lite beröm? Klockan sex imorse somnade vi, ok jag hade sovit en halvtimme på soffan medans frisören var på g också. Klev upp elva, så nu tänkte jag faktiskt säga god natt!
Ses,

Äntligen.

Nu har jag äntligen lyckats gå ur teliaabbonemanget som jag gick med i för ett par dagar sedan, jag förstår inte hur jag kunde gå på det. Försäljare måste vara utbildade att ljuga! 49 kr/månaden? Bullshit säger jag, för det första var det en startavgift på 250 kr sedan var det en massa småkostader som gjorde att summan slutade på någonstans kring 60 kr/månaden. Ok, det är inte mycket men det är tillräckligt. Då nöjer jag mig med min gamla kontantkort på halebop som jag haft sedan jag skaffade telefon, och mitt gamla nummer. Har aldrig bytt nummer förut, så varför göra det nu?
Jag lyckas inte byta design föresten! Jag försöker byta till "retro blue" men det går inte! Vad gör jag för fel?
Nu ska jag iallafall försöka mig på ett pepparkakshus, få se hur det går!
Hane,

Välkommen.

Alla pratar och den skrivs en massa om blogg, jag har inte greppat det ännu men det kanske kommer? Tänkte ändå att jag skulle skaffa mig en, sedan hur många som kommer att läsa är frågan. Det blir väll ingen blondinbella eller Linda Rosing-blogg kanske, haha.
Då är det snart jul då, köpte sista två klapparna idag! Känns galet bra, har inte varit klar så här tidigt med julhandlingen någon gång förut tror jag! Hade faktiskt tänkt att skicka julkort till släckt och vänner i år för första gången också, skrev klart dem och allt men såklart så glömde jag bort dem, nu vet jag inte var jag har dem. Ok, jag är inte senil och åttio år gammal. Jag är 18 år och inte äldre, tänkte bara påpeka det.
Nytt år är det snart också, inga nyårsplaner än men ska dock flytta in i nya lägenheten 1 januari. (vilket bra datum att flytta in och göra i ordning allt, eller hur!?) Det ska bli himla skönt att slippa åka buss tre timmar varje dag iaf då man går skola. Stadtjej90, mitt nya smeknamn? Haha, nej nu ska jag svika bloggen för denna gång.
Puss på er hörrni!

RSS 2.0