Favoriter i repris.

Jag sitter som vanligt på morgonkvisten och tjurar över att inget har hänt på varken intagram eller bloggarna sedan jag kollade läget igår kväll. Inte så konstigt om jag tänker efter, vem är vaken klockan halv sju (nu är klockan visserligen lite mer) en Söndag morgon? Jo, vi är. Tänkte därför bjuda på ett regn av bilder från instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tisdagens verk.

I Tisdags var jag som jag nämnt iväg och tatuerade mig igen. Denna gång blev det lite vatten, klippor och grenar. Alltså bakgrund. Men än är det mycket kvar. Nästa gång blir det troligen lite blommor. Bara resten kvar nu! Värsta, insidan kvar. Åtminstone har jag fått för mig att det ska vara värst, huden är sååå tunn där. Wish me luck!


Dagens Vilhelmina.

Idag har jag haft en snorig dam här hemma. Snorig och trött. Det tar på krafterna att vara förkyld. Så pass att det enda som dög till lunchen var välling. Stackars liten. Vi tog oss iallafall ut på en långpromenad efter vällingen, ned på Haga och tillbaka. Vädret har verkligen levererat, sol och några ynka minusgrader. Det gör något för själen. Skönt att komma ut, och inte för att göra en massa måsten. Komma ut och bara vara.
 
 
 
 

Spontant finbesök.

Ikväll fick vi spontant besök, väldigt trevligt. "Har du nybakta bullar och kaffe om en timma?" fick jag frågan. Såklart, det fixar jag. Vilken himla tur att jag hade frysen full med bullar. In i mikron och vips så har du den där känslan av nybakta. Eller ja, åtminstone det varma. Min bror, Rebecca och mina fina gudbarn har nämligen vart på besök denna Onsdagskväll. Privatchafför hade de dessutom. 
 
 

Jacka till våren.

Har införskaffat i en ny jacka till V inför kommande vår och förhoppningsvis höst då jag köpte den något större än nödvändigt, åtminstone i dagens läge. Har hört att Kappahls Kaxs ska ha riktigt bra funktionskläder. Sedan var den oförsämt fin, det går inte att undgå. Då man (läs jag) har svårt att välja bland marknadens alla färger,  då är detta det perfekta alternativet.
 
 
 

En bättre dag.

Idag har varit en bättre dag. Jag fick sovmorgon (om man kan kalla halv åtta för sovmorgon) av damen i morse. Klev upp tillsammans med V och mina två systrar som anlände igår för lite tacosmiddag och godismys en Måndag kväll. De stannade över natten för att sedan passa den minsta idag medan jag var på studion och fortsatte med armen. Helt underbart att få besök så där i början av veckan.

Ikväll har dessutom bästa varit här. Vill inte säga att hon varit på besök, då jag tycker att det är helt okej att hon bara klampar in om hon känner för det. Att hon känner sig hemma här. För det vill jag att hon ska göra.

Föresten startade V dagen med ett bad medan mamman pósade i spegeln:


Från Villervalla.

Så här snygg var V idag. Jag kammade hem tre set kläder från Villervalla på rean. Jag är riktigt nöjd. Det var inte så mycket kvar i hennes storlek men vi hittade en del trots det. En klänning och ett par strumpbyxor som ni ser på bilderna nedan. Riktigt härliga färger, tycker ni inte? Även två par tröjor, ett par leggins och ett par jeans slank ned i kundkorgen. Det mesta i storlek 80. Hon är stor nu. 
 
Tänker skriva något nu. Jag vet inte om jag gillar att skriva det egentligen (då jag är ett stort fan av både Åhlens, Lindex och Kappahl) men vilken skillnad på kvalitén? Tygen känns mer påkostade, vilket låter logiskt. Förstår att andrahandsvärdet i dessa kläder är så pass bra.
 
 
 

Små små händer.

Vad jag saknat dessa små händer just denna helg. Denna helg som jag tillbringat på jobbet. V har haft kvalitétstid med pappa. Just dessa dagar har vart tyngre än de brukar, de har vart betydligt tyngre än mina jobbhelger vanligtvis brukar vara. Det har inte bara vart längtan efter de små händerna som tyngt, utan mer därtill.
 
 

RSS 2.0