Intresseanmälan.

Jag har lämnat in intresseanmälan till 12 ica-butiker runt om i Umeå och en liten bit utanför, håll tummarna. Någon borde höra av sig, annars blir jag lite besviken. Bara lite dock, eller ok då.. VÄLDIGT besviken!

De kan väll iallafall höra av sig och säga tack men nej tack...

Tränat.

Kom hem för ungefär en och en halv timma sedan. Då har jag varit igång sedan åtta imorse, oj vad jag ska sova gott inatt. Direkt efter jobbet blev det att skynda iväg och träna, det blev att simma idag då det var proppat i motionshallen och gymmet. Men simma har jag inget emot, men är alldeles slut. Nu = sängen!! God natt!

Påminnselser till mig själv:
-Gå på Stadium och köpa nya simglasögon.
-Köpa en träningstopp.
-Boka gruppträningspass (aerobic & core) till på tisdag.


Fy fan va jag är glá.

För ungefär femton minuter sedan satt jag här framför datorn och skrek! Varför? Jo, för att mina två favoriter gick vidare i idol. Yes!! Nu snackar vi gårdagens program. Yes, yes och åter igen yeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!

Nu ska vi fokusera på dagens program.

Studenten - bildregn.

För jaag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagiiit studeeeeeenteen!! Fy fan vad jag är bra! Inte en dag för sent va? Nej då (:

 


Mer från IKEA!

Diskställ + en till ställning i smide (denna har jag hängt upp muggar i)

 

En plastblomma x2 för att liva upp (idé från min favorit-Maria!!).

 

Badrumsskåp "Fullen" och två korgar.

 

Sedan köpte jag självklart en massa annat också, massor med glas blandannat. Närmare bestämt 24 stycken. Även en hållare för plastpåsar, skärbrädor, bakform, vinkaraff och massoooor med annat skoj. Kökshandtag invensterade jag i också, de ska ni få se då de kommit på plats.


Kuddar.

Isabella inviger de nya kuddarna från ikea. Jag köpte hela sju stycken! De kostade ju bara ynga 35 spänn (: Medans isabella ligger och myser sitter jag här och bloggar med chipsskålen i högsta hugg.

 


Kan inte..

Kan inte hålla mig, så här ser den nedrans lampan ut:
Snygg, inte sant?


699 :-

Kristallkrona.

På vägen vägen till mormor ligger IKEA, såklart var jag in både på vägen ned och på vägen upp. Hittade en massa fint. Nu har jag den absolut snyggaste lampan i detta universium. Eller på delad förstaplats med min mor som var så illa tvungen att köpa en likadan.. ..och alla andra 245 984 som köpt likandan lampa från IKEA. Men ändå, den är rååsnygg!

Tjuvtitt på lampan.


Vad ska jag bli av?

Min kalender ekar, det är lite skillnad från i sommras. Kanske dags att börja leta jobb på riktigt? Drömmen just nu är att jobba 75 %. Fyra heldagar i veckan och vara ledig tre, skönt! Har inte så höga krav, bara ett jobb som ger pengar medans jag funderar på vad jag vill..

 

.. vad ska jag bli när jag blir stor?

 

vecka 31, fullt upp.

 

Denna vecka, ja.. ..tolka själva!


Vilken dag!?

Jag försökte desperat stt skriva ett inlägg från min fars dator innan jag åkte till mormor i söndags. men ni märkte nog lika väl som jag hur det gick med det! Försökte också med mobilen där nere, men gick inte heller något vidare.

Men nu är jag är, och vill bara kräkas. Inte på bloggen då, så ni kan vara lugna.. Usch vilken dag, regnet öser ned och det är kallt. Dessutom har jag fått världens ryggvärk, måste poängtera att jag aldrig har ont i olika kroppsdelar. Oj vad jag klagar men. ..dessutom mår jag fruktansvört dåligt i allmänhet! Nu vet ni det också (:

Hälsat på mormor dårå, kanske en sista gång i huset. Hon flyttar nu på söndag, efter att ha bott i huset hela sitt liv. Det har varit lite av ett sommarställe för oss, varje sommar då jag var liten var det mormor som gällde så därför känns det lite trist att hon har sålt och flyttar därifrån. Samtidigt känns det kul att det faktiskt kommer att bli något av stället, det kommer att bli en hästgård och marken kommer att brukas - igen.

Här byggs det för fullt på ladugården, ni skulle ha sett hur det såg ut innan (...)
Oj vad vi har lekt i det rucklet, otroligt att golvet aldrig gav vika.Elf nail polish - Blush.

Ett av mina nya lack från eyeslipsface invigdens nu ikväll.
I färgen blush, skimrar lite i guld. Skitsnyggt!!
Sedan sist.

Nu var det ett ruggigt bra tag sedan jag skrev något här. Nu har jag köpt ny laddare till min bärbara och känner att jag verkligen vill komma igång och skriva igen, och kameran ska fram. Kameran ska fram på riktigt! Det enda som fattas nu är designen, för en nystart behövs det också en helt ny design känner jag. Det för att få igång lusten och känslan för bloggen.

Vad har hänt?
-Jag har tagit studenten.
-Jag har varit utomlands för första gången i mitt liv (Norge, but still).
-Jag har hunnit skaffa ett till jobb, ett till extrajobb. Suck.
-Jag/vi har hunnit ställa ut Charlie två gånger, med bra resultat!
-Jag smakade färska kräftor och blev förtjust.
-Jag har funnit intresse för fiske.
-Jag har köpt gymkort.
-Jag har fyllt 20 år (igår).
-Jag har varit på glasbanken, det hör till.

Fina naturen i Norge.

 

Jag på väg att få en riktig baddare!


RSS 2.0