Terror eller något.

Internet har varit paj, men nu fungerar det som det ska igen!
Jag och Simon har varit på stan idag, eller ja.. stan och stan. Inte mitt i gröten, men vi har varit och kikat i lite affärer iallafall. En outletbutik, djuraffären och antikt och loppis bland annat. Varmt som attan har det varit ute idag, så skönt att sommaren visar lite vad den går för iallfall.

Åh vilken god middag vi åt ikväll jag och Simon, Dovhjort på grillspett och en god potatissallad med färskpotatis, rädisor och lite olika sallader. Till det en lök och tomatsallad och såklart en sås.

Mot staden.

Ska ut på stan nu en stund och kika runt, och jag som inte har några pengar. Jag är helt övertygad om att jag kommer att hitta något bara för att jag inte får lön försen den 3:e. Suck*. Jag får se det från den ljusa sidan, får säkert en suertrevlig dag tillsammans med Maria, med mycket skitsnack och allt som hör till. :)

Isabella.

Det är faktiskt INTE glasspinnen hon är ute efter, utan hon tyckte bubblorna i vattnet var väldigt intressanta. Det skulle nog jag också tycka.. .öhm.. om jag vore en katt alltså! Typ!



Gullruuuumpa.

Taormina.

Igår var jag och Simon på Taormina och åt, åh så gott det var. Jag tog oxfilé med någon tryffelsås? tror jag att det var.. Stackars Simon fick stå för notan på 470 kr, men det är så det ska vara tjejer, eller hur!!?

Ledig.

Nu är jag också långledig! Skönt ska det bli, har hunnit städa bort en hel del i lägenheten och lagt till en massa freena prylar. Två stycken plancher i 3D!! Jag älskar dem, ser ut som att man ser IN i bilden, en på Marilyn Monroe och en med filmen Pulp Fiction. En plastväxt i hallen och en riktig i vardagsrummet, en orkidé. Och så en fin, grön (weei) soptunna inne på toan. Vi tänkte först köpa en att ha endast för kattbajja, men den här var så fin så det fick bli våran ordinarie medans den gammla får bli bajsslask. Och justeja, jag har äntligen köpt en vattenkokare också.


Klicka för att förstora.
(Det syns dock inte på bilderna att plancherna är i 3D..
..men de är de, jag lovar!)


Mina äggkoppar som jag utlovade bild på!!
I lööve them.

Mästerfiskaren.

Idag fick jag en jäädda, stor var den också. 4 kilo lång, wweei!

17 again.

"1989 var Mike O’Donnell 17 år, optimistisk, kär, såg ut precis som Zac Efron och skolans mest lovande basketspelare. 20 år senare ser Mike ut som Matthew Perry och är desillusionerad. Av basketen blev intet och det är skilsmässa på gång. Ett stycke magi gör återigen Mike till Zac och plötsligt är han tillbaka i skolan. Nya komplikationer innebär bland annat att Mike får sina egna barn som skolkamrater och att han börjar limma på deras mor, vilket ju är helt logiskt"



En riktigt kul film och ett bra uplägg på filmen. Denna tycker jag att ni ska se!
Linnea tycker till: 6/10

Bara för att jag är bäst.


Jag vet, jag vet. Jag är bäst, det bara är så. Korten tog slut också, hade kunnat bygga det minst dubbelt iallafall!

Fisar och trasiga bilar.

Idag ska jag absolut bara sitta och fisa ikapp med Isabella i soffan, typ iallfall. Nu har jag jobbat som ett tok, och jag jobbar igen på Lördag och Söndag. Men efter denna helg är jag ledig ett tag, över en vecka faktiskt. Det ska bli riktigt skönt, och då har jag bara ungefär 4 dagar kvar också.

Jäkla bil som skulle gå sönder också, bilen jag skulle få låna av pappa. Startmotorn la av, men det ska inte vara lätt alla gånger..
..har jag hört!

Alma fyllde 10 år.

En väldigt söt tårta till en söt tjej. Jordgubbar rakt igenom, jordgubbssylt, och jordgubbsmousse. Sugarpaste runt om och figurer gjorda i flowerpaste. Provade använda flowerpaste den här gången istället för modeleringsmassan jag använt förut och vet ni va? Jo, denna var mycket bättre och lättare att arbeta med.


Lilla Ebba sittandes på tårta, funkade ju det med.


En lite rolig närbild som jag var tvungen att ta med.

Äggkoppar.

Ja, ibland fyndar man konstiga saker! Men jag tyckte de var häftiga..
Gröna utanpå och gul inuti.
Jag ska fixa bild, kameran är i högsta hugg men jag har ingen sladd, lugn lugn jag vet att ni är väldigt förväntansfulla att få se mina äggkoppar.. men de kommer, jag lovar. Hittade dem iallfall på en seconhandbutik här i Umeå, myrorna heter den. Riktigt kul att gå och kolla där tycker jag, bara synd att allt second hand har blivit så himla mycket dyrare än förut. Och andra sidan; mycket man kan hitta där är man rätt så ensam om då det inte går att hitta någon annan stans..

Pruttfian är min mamma.

Nu har mamma fått en blogg:
carinasstickning.blogg.se

Vi har det bra..

..vi här bak i soffan. Tralalala. Jag och Simon ligger och myser här i soffan och jag ska alldeles strax sätta på ett nytt avsnitt av True Blood. Tänkte bara tydliggöra att inget av det här handlar om mig och Simon. Puss!

Förlåt.

Förlåt för mitt förra inlägg, jag tänker dock inte radera det. Varför? Jo det var ju faktiskt precis så jag kände för stunden. Sårad och anklagad, med gråten i halsen. Eller ja, den var ända ut över kinderna faktiskt. Översvämming. Det var länge sedan jag var så ledsen över något. Jag vet inte om det kommer bli bra men jag hoppas verkligen det.

Att bli kallad lögnare, det kommer jag nog aldrig kunna glömma.
Men du ska veta en sak! Jag vill inte förlora dig, det skulle bli ett alldeles för stort hål.

Tungt.

Jag ska flytta. Får jag jobb, fan spela roll om det är i Kina jag tar det! Jag vill inte vara kvar här, finns inget att vara kvar för. Jag ställer ändå inte upp för någon. Jag vill att folk ska göra saker för mig, men kan aldrig göra något tillbaka!! Så är det, jag passar inte in här uppe i norrland där alla är så omtänksamma och bryr sig om varandra. Hellst av allt borde jag bo i en jävligt stor stad, där jag varken syns eller märks. Så känns allt just nu, va fan gör jag här?

Jag älskar dig Simon,
följ med mig till andra sidan jorden om det nu behövs!?
 

The Proposal.

"Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp…"
Romantisk komedi från 2009.




En riktigt bra komedi, jag skrattade mig igenom så gott som hela filmen. Sandra Bullock och Ryan Reynolds agerade mot varandra i denna film, och de gjorde de bra. Jag älskar sådana här filmer, och jag kan inte hjälpa det.
Linnéa tycker till: 8/10

Lugna fruktstunden, typ.

Då sitter jag och väntar på att Sofia och Louise ska ringa, vi ska på marknad i vännäs. Spännande, hoppas jag inte hittar något bara, börsen säger ifrån. Men i och för sig så skulle jag ha behövt en ny börs... Jaja, vi får se hur det blir med den. Dessutom så har solen börjat titta fram för första gången på ungefär en vecka, då blir man glá. Riktigt gó och glá!!

Jag hoppas att jag blir frisk snart, ska jobba hela veckan. Har inte lust att snora ner alla kunderna. Haha, då vill nog aldrig våra camping- eller fikagästerna komma tillbaka, en kraxande häxa i receptionen !? Lät inte så lockande va?

Cirkus.

Då har man varit på cirkus också, i det vackra vindeln. Cirkus Viktoria, första året de var i vindeln. Det är så lite folk som går på cirkus i vindeln, så cirkus maximum tjänar väll knappt på att åka hela vägen hit. Viktoria var i iallfall inte helt världelösa; dresserade katter och duvor. Jag måste erskänna att katterna var grymma, de var min favorit! Men i det stora hela måste jag tyvärr säga att Cirkus Viktoria inte var någon stor hit, enligt mig var det mesta rätt simpla grejer (jag sa aldrig att jag skulle kunna göra det själv!) och clownerna var inte alls bra. Mina små systrar var dock nöjd, så dä är jag också nöd. Men vad säger man? Lite roar de små!

Från Wheels.


Vi var snyggast, med solen i ögonen och vinden i håret. (det första stämde iallafall).
Vi gick dessutom plus på kvällen då vi fick agera chafför, 500 spänn! Inte dåligt.


Röda hund kanske?

Nu sitter jag nyduschad och funderar på vad jag ska ha med mig hem till mor och far, och även på vad jag ska ha på mig idag. Det verkar vara lite klurigt väder ute, ena stunden jättevarmt och solen skiner, andra stunden hamnar den bakom moln. Aja, jag kommer säkert på något bra.

Jag har varit skittrött senaste veckan!?? Förstår inte? Bara jag inte håller på att bli sjuk eller något. Isåfall så blir jag ledsen i ögat.

Växlande molnighet.

Vilket väder det har varit idag, höll på att dö av värmeslag på morgonen så jag och Maria bestämde oss för att åka iväg och ta ett dopp på Ume Lagun idag igen! Så vi kommer dit, lägger ut filten och ja då kommer åskan och regnet såklart. De skriker ut i högtalaren att man måste kliva upp ur vattnet pga av åksan och sin egen säkerhet. Så gott som alla får panik och springer ut från Ume Lagun och in i sina torra bilar, för lite regn? Jaja, vi stannade kvar en stund och såklart klarnade himlen upp sig igen. De öppnade badandet igen och jiisses vad skönt det var att sitta och njuta i bubbelpoolen, och att det dessutom inte var allt för mycket folk kvar, ja det klagade inte vi på!

Har nyss ätit tacos också, vilket var en stor besvikelse! Nattöppet i Umeå, det var inte den godaste tacosen jag ätit. Den är god bara fram till lunschen så att ni vet. Desstom var grönsakerna större än munnen typ.

Sol, Vind och Vatten.

Igår (måndag) var jag och Maria och hennes systerson och badade/solade på Ume Lagun. Jättemysigt hade vi, men gissa vem som är röd som en tomat idag? Jo, nämligen jag. Såklart!

Terminator - Salvation

"Efter att Skynet utrotat större delen av mänskligheten i en kärnvapenattack, kämpar en liten grupp av överlevande människor - ledda av John Connor mot att stoppa maskinerna att ta över världen."

Bra, bra, bra! En mycket sevärd film tycker jag. Har egentligen inte så mycket att klaga på, skulle vara slutet då isåfall som inte var det väntade. Men det var och andra sidan ändå ett grymt bra slut, jag är lite delad på den biten. Lagom lång, snygga skådespelare och en riktigt bra handling.
Linnéa tycker till: 7.5/10


RSS 2.0