Julschema över bloggen.

Hittade detta då jag gjorde min dagliga bloggkoll och tänkte att; ja, varför inte? OCH!! Jag utmanar dig Elin Maria Johansson att hänga på!! (: Allt för att hålla igång bloggen såklart, imorgon kör VI igång. Blir nästan som en liten jukallender, weeeo.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Rumbla iväg.

Nu rullar jag iväg till jobbet!! Har dock redan hunnit med både träning, träffat Maria, käkat lunch på stan och slagit in lite julklappar. Känner mig lite hurtig faktiskt, efter jobbet blir det handla ingredienser till en massa tårtor. Börjar om en halvtimma. Brb.

I all hast får ni en bild med väldans bra kvalitet, hrm! (?)

Dagens outfit eller något.




Duktig!!

Öppnade kylskåpet imorse och tänkte att; Nej, nu jäklar ska här städas och det gjorde jag också!! Nu är det bannemej skinande rent i vårt kylskåp, och tomt.. Men hey, det fyller jag snart kan jag lova.

Nu när jag tänker efter, kanske jag ska städa resten av lägenhen också. Vi hörs.




Inte så mycket julklappsfynd.

Jag blir så arg på mig själv, hur många julklappar köpte jag? Nej justdet, inte en enda. Köpte jag något till mig själv? Självklart, ett par skor har väll ingen dött av. Måste dock erskänna att jag bara älskar dem!!



Julklappar.

Nu sticker jag till stan och kikar julklappar. Obs! I uppsatt hår såklart.

Wich me luck!! :)

 

 

 


Lussekatter.

Var bara tvungen att tjuvstarta, och ojbah vad gott det blev!!
Nu vill jag julpynta också, men jag måste nog hejda mig.









Mask för händerna.

Mina händer blir så fruktansvärt torra så här lagom till vintern. Att jag nu jobbat ynka två dagar i bageriet gör inte saken bättre, huden är känslig nu. Dels för att den är inte van vid stora temeraturskillnader, från 20 grader plus inomhus till 10 minus ute. Dessutom tvättar vi och torkar ut vår stackars hud. Kom ihåg att ÅTERFUKTA!! Inte bara händerna, utan hela kroppen. Hörrni!? Ni glömmer väll inte bort ert ansikte också?

Sitter just nu med en härlig mask för händerna. Det är känt att man ska sova med dessa handskar, men jag tycker att det är jobbigt att ha något på händerna då jag sover. Fast om vi ska vara sådana.. ..vad tycker jag inte är jobbigt då det vankas sovdags?

Tummen upp för lena händer!


Paaanik!!

Nu är det bara 39 dagar kvar till julafton. Längtar så himla mycket, men samtidigt är det så mycket som ska göras och framförallt mycket som ska köpas. Då pratar jag i huvudsak om julklapparna. Vad ska man köpa?

Nej, nu blir det duschen. Efter det blir det planering, planering av julklappar.
Så att jag kanske slipper springa runt som en yr höna på stan tre dagar innan julafton.

Drömmar.

Här sitter jag och drömmer mig bort i bättre världar, eller rättare sagt så drömmer jag mig bort i mitt drömsovrum. Är så sugen på ett helt nytt sovrum, men för vilka pengar är frågan? Har slängt ihop ett litet kollage för er skull. Lampan är ju helt underbar för övrigt, och STOR. Den är ungefär en meter i diameter. Kanske jag unnar mig att köpa åtminstonde den nästa gång jag åker på IKEA!?

 

Fattas lite på bilden som också finns med i det så kallade drömsovrummet. En persienn i mörk träfärg och en super duper yper mega snygg golvspegel från expo.


Gårkvällen.

Oj vad trevligt vi hade igår. Det började med att jag och Maria käkade middag på Harrys, förövrigt väldigt dåligt betyg av mig! Jag hade alldeles för höga förväntningar på maten. Det var farbrikat, halfabrikat och åter igen fabrikat! Nej, det var 252 kr för något jag hellre hade kunnat köpa på MAX.

Att äta middag var egentligen vår enda plan för kvällen, men det slutade med att vi drog ihop ett gäng och satt hemma hos Maria och drack vin, pratade skit och spelade spel. Så himla kul!

Nu; middag hos "svärföräldrarna", förhoppningsvis bättre än gårdagens. Puss på er.

En runda på stan.

Tänkte på en grej då jag och mami käkade lunch på stan idag. Kanske man ska börja fota maten? Det verkar ju vara rätt hett just nu? Rätt inne lixom. Vi åt dessutom en riktig blogglunch, massor med fräch sallad och ett fint upplägg. Gott varé också!! Kommer absolut gå dit fler gånger. Vad fan heter stället då frågar ni er. Hemligt säger jag. Nej då, stället heter Paus och ligger uppe på Up2 gallerian i Umeå. Bra priser också för oss som inte tjänar en massa pengar på att blogga. Mellan 75-100kr.

Inhandlade såklart lite också, men bara lite. Eller ok, lite för mycket kanske.
Julkalendern från The Body Shop var dock boven.
Boven som gjorde det stora svarta hålet i plånboken.

Värd varenda öre. Eh, eller krona kanske då ören verkar vara ur världen.

Vi kan gärna hoppa över 2 veckor, typ nuuuu.

 

Sötaste tomtarna ever.

 

Te med saffran, chili och grejer. Spännande!

Köpte en tröja också. Kameran den dog så den får ni se en annan dag.


Nätshopping.

Har just slängt iväg en beställning, denna gång blev det en svart klänning från HM. Funderar på ifall man ska köpa den i vitt också. Har redan prövat den i butik så har inget att oroa mig över, detta kommer bli aasbra!


Ordning och reda.

Fick en idé då jag var på Kicks och kikade idag. De har ställt upp borstarna så snyggt och jag kände bara att jag var tvungen härmas lite. Så köpte därför in genomskinliga burkar och dekorationsstenar. Så här snyggt blev det:

Snyggt!! Förutom att jag inte hade tid att ordna till borstarna

innan kameran åkte fram.


Sämsta bloggaren ever.

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera. Men nu är min kamera tillbaka och jag är redo för nya tag. Tror jag. Idag körde jag min första dag på nya jobbet. Det är ett extrajobb, EXTRAJOBB! Så ni inte tror något annat, MEN det låter som att jag kommer få jobba rätt mycket. I vilket fall som hellst så blir det betydligt mer än tre dagar i månaden som Ica Kvantum erbjöd. Nu satsar jag på Maxibageriet, känns bra. Känns riktigt bra faktiskt.

Detta har jag hunnit med:
-Tillverkat min första puuuumpaskalle.
-Invigt min nya symaskin.
-Fått nytt jobb.
-Sagt upp mig för första gången.
-Mist någon väldigt speciell, var dessutom med till sista andetag.
-Saknat en vän otroligt mycket.

Det ni!

 

Kuddar jag slängt ihop. Recept: Klaschigt tyg, tråd, nål och SYMASKIN!!

 

 

 

 




RSS 2.0