Körkort.

Nu ska jag minsan starta igång med det där jäkla kortet, medans jag fortfarande har allt någorlunda färskt. Till jul ska jag KÖRA hem, det är min tanke. Ringde och beställde efter ett körkortstillstånd idag som ska komma inom sju arbetsdagar. Sedan ska det gå undan, shop shop shop!! Ska boka riskettan och risktvåan så fort körkortstillståndet är klart! Önska mig lycka till :)

Nu får ni snart passa er på vägarna.


Sunnansjönäs.

Det är så skönt att komma hem och "andas" lite riktig luft då man varit i stan allt för länge. För varenda gång jag är hem blir jag mer och mer sugen på att flytta tillbaka på vichan. Man mår så bra av naturen och lugnet, älskar trots allt skogen. Det är lite kul, för som tonåring då man lämnade Sunnansjönäs så var man fast besluten att man minsan aldrig skulle tillbaka till skogen. För vad finns för kul i skogen lixom? Allt hände i stan. Riktigt så tycker jag inte idag.

Kollade på en lägenhet idag också. Den var ingen hit. Ska jag flytta ska det kännas bättre än det jag redan har. Vem sätter in mörkbruna lister för övrigt? (inte gjort detta årtiondet kan jag tro) Samma äckliga färg i alla fönster också. Duchen var vattenskadad och rostiga rör. Vattenskada i sovrummet. Den kändes allmänt gammal och vill väll egentligen inte säga sunkig, men ändå. Synd med tanke på läget, nära till jobb och lungt och fint område. Det var väldigt fint utifrån också.

"Spökhuset" i Sunnansjönäs.
Detta var dock inte i helgen, men man måste bara älska det.
Man uppskattar vintern så mycket mer också på något vis.
Vintern blir så mycket mysigare på landet, i stan är den bara kall och
ser smutsigt ut.


Doris.

Jag och Doris har haft kvalitétstid så här på morgonkvisten. Doris är mitt fasinerande husdjur som jag fick då jag fyllde 21, hon är söt men kladdig. Jag menar; det är faktiskt inte alla som har en snigel som husdjur. En afrikansk jättesnigel för att vara mer exakt. 


Bla bla bla

Jag blev lite sugen på att dra igång bloggen igen. Både för lite tjat från Maria, för att Louise nystartat en blogg och för en annan grej. Som jag tänker berätta för er sedan, har något riktigt stort på gång i mitt liv. Det får räcka för den här gången.

I Fredags var jag in och klippte mig tillsammans med älskade Maria på Bla bla bla, därav rubriken. Jag hade inte den blekaste vad jag ville göra innan jag kom dit. Var nervös som få, skakade väll som ett asplöv. Ok, inte riktigt så illa men inte långt ifrån skulle jag tro. Frisören fick alltså fria händer, och fy...
VAD NÖJD JAG BLEV!!!

Maria blev också assnygg i håret, tack för att du "tvingade" mig dit darling.

RSS 2.0