Lugnet efter stormen.

Jag har kraschat min bil. Inte så mycket mer med det. Jag lever och mår bättre än någonsin. Finns en mening med att vi alla ska leva ändå. Jag har inte blivit religiös mina vänner, jag bara tror att det är så. Det var helt enkelt inte min tur att dö. Av någon underlig andledning klarade jag mig förbannat bra, jag bröt inte ens ett ben. Suck, då hade jag fått bli ompysslad iallafall! Men nu var det bara en lätt hjärnskakning och några muskelfibrer som dragits isär.. Hade därför rätt ont i både nacke, rygg och armar ett par dagar efter. Men vad gör det? Det kunde ha varit mycket värre.

Nej vadå? Bilden är inte ett kollage!?


Swiiisch!

Julen har passerat i ljusets hastighet. Oj, vad mycket fina julklappar jag fått! Fick bland annat min efterlängtade volume master, och gosch vad jag älskar den. Otroligt vilken volym, den håller verkligen vad den lovar. Fick också två fina golvlampor, smycken, smink, kläder, wrapmaster, salt till badet och lite annat krimkrams. Med detta "krimkrams" så menar jag BRA KRIMKRAMS såklart!!

Smink från Viva La Diva, riktigt krämiga och fina skuggor.

 

VOLUME master, gosch gosch gosch!!

 

 


Maria.

Hittade lite bilder på min dator, kände bara att det var värt ett eget inlägg här på bloggen. Så vacker, man ser verkligen hur du lever i bilden. Du ser så levande och busig ut. Precis som den du är. För du är underbar.Problem och behov kommer, sen går.
Men människor består.
Aldrig förlorar du personer du håller nära,
de kommer alltid att vara dina kära.
Nära och kära, jag säger det igen:
Livet är kort så ta hand om varandra.
Lev väl och älska andra.
Tankar och känslor håll dem ej inne,
då brister ditt hjärta och ditt sinne.
Må bra och ta hand om dig.
Och om du behöver hjälp så har du alltid mig.

 


En hel sjua, världen snurrar.

Idag kom jag mig aldrig ur sängen. Eller aldrig ska jag väll inte säga, för då hade jag inte suttit här och skrivit. Var upp klockan åtta redan, men då sa mitt huvud ifrån. Hela världen snurrade som att jag druckit en sjua själv och illamåendet som kommer strax därefter, så det fick bli en ipren och sedan sängen igen. Därför har jag legat och dragit mig tills ungefär 15.00. Skönt!

Nu ligger hon nog på uppvaket, jag hoppas att allt har gått som planerat. Lite nervös och orolig har man nog varit.

Klappar.

Då har man hunnit köpa en del julklappar, eller ja.. Det gjorde jag igår om det ska vara så noga! Jag och Louise gjorde stan farlig igår med våra vassa armbågar. Inte så konstigt att brandkåren var tvungen stå på torget och vakta hela dagen..

Mamma - Check
Pappa - Check
Linda (lillasyster) - Check
Alma (lillasyster) - Check
Simon - Halvt Check
Maria - Check

Några stycken blev det alltid.

 

Köpte även en advdentljusstake. Bättre sent än aldrig, redan REA på dem!

 

Några klassiska tomtar.


Skolkare!

Idag blev det visst ingen skola för mig, måste erskänna att lite ångest har jag. Har haft två vita veckor + denna vecka (trodde jag).. Sängen var så otroligt skön idag, men det värsta var att jag faktiskt var upp klockan halv åtta.. Men vad som hände sedan, det är en jäkla bra fråga!? Om någon kan berätta det för mig, vore jag en glad flicka.

Det är så otroligt skönt att sova på morgonen, samtidigt som det är otroligt tråkigt att tillbringa en hel dag hemma. Man går sig själv på nerverna nästan, hoho.
Nej, nu ska jag se på julkalendern. Inte för att jag gillar den, bara för att det hör till lixom.

Superhjältejul.

"Upplägget är det samma som i barnprogrammet. Det handlar om Stålhenrik och Silversara som bor i rymden.
-I julkalendern har de blivit gamla och bor på en konstgjord planet för pensionerade superhjältar som heter Julstjärnan. För att underhålla sina barnbarn Vega och Nova berättar de historien om sitt första stora äventyr, berättar Frida Boëthius, projektledare för julkalendern 2009."

Vad hände med med mysteriet på Greveholm, det är den första julkalendern jag kommer ihåg. En kalender i världsklass, eller vad säger ni? Hoho.


Det kan dock inte bli värre än förra årets kalender!

 

Här har vi "the real stuff":


RSS 2.0