Myskväll.

Idag har det varit storm hela dagen, den isblandade snön har piskat hårt i ansiktet då man stoppat den utanför ytterdörren. Men på ett sätt är det ändå mysigt, jag gillar snön ändå trots alla gånger jag svurit över den. Fullt påklädd kan man bara njuta av, av, av ja vadå? Jag är inte speciellt poetisk, tyvärr. Så jag får fylla in med; njuta av snön.

 

Kommit mycket snö bara över dagen!

 

Ikväll blev det myskväll hemma, jag och Simon har tittat på en film som heter "Carriers", den handlar om fyra vänner som flyr från en epedemi men inser snart att de själva är mycket farligare än alla virus. Helt ok film, har inte bestämt mig om jag gillar den mer än så eller inte. Helt klart en sevärd film iallfall!

 

På en onsdag? Det borde vara olagligt..

 

 


Charlie och jag..

..har plumsat i snön. Snöstorm kan man kalla det, otroligt vad snö det har kommit bara sedan igår. Halvvägs upp på låren på mig, och jag är 175 cm lång!! Blev mycket längre än tänkt, trodde det skulle vara skottat, men neej. Hade med mig kameran ut då jag tänkte fota, men den dog med en gång.
Lyckades iallfall ta en bild med telefonen då vi kommit in:

Det är blött här hemma nu kan jag lova!
All snö har smält, och hamnat var? Jo.. på golvet såklart.


Stuuuudenten!!

Alltså förstår ni hur förbaskat nära studenten är nu. Jag hoppas hela klassen planerar att knappt ta sig hem efter en galen studentkväll? Har jag rätt!? Fi fan, och vi har ju knappt någon skola innan heller. Vi har nästan mer praktik och lov än skola denna termin. Helt galet.

Denna tjej tar snart STUUUUUUDENTEN!!!!

Ja, det är skuggan från kameran till vänster på min panna! Fast jag slår ju vad om att ingen hade lagt märke till det ifall jag ingenting sagt..



Kalligrafi.

Har just börjat en ny kurs som heter kalligrafi, och det vekar vekligen skitkul! Har bara haft två lektioner än men är redan fast, jag sägar som Maria; Jag ångrar inte för en sekund mitt val av denna kurs. Sedan tror jag det jan vara himla bra att kunna skriva kalligrafi, egentligen spelar det nog ingen roll vad du ska jobba med. Eller om inte annat för eget bruk, gratulationskort, fotoalbum eller varför inte på tårtorna?

Har för övrigt haft en riktigt bra dag idag, trots att jag varit trött och kanske en aningen irriterad just innan luch eftersom jag inte hann få i mig någon frukost imorse (är ett riktigt frukostfreak). Allt blir ju vad man gör det till, och idag gjorde jag min dag till en bra dag. En gó pizza från berghems pizzeria fick slinka ned det med. Suck för den!

Tränar för fullt..

 

Här vi lite från alfabetet, dock inte jag som skrivit detta..

Det är vår såklallade mall.


2012.

Den 22 december år 2012, det är dagen då jorden kommer att gå under. Iallafall om man ska tro mayaindianerna.. De har ju tydligen haft rätt med allt annat de påstått också, lite läskigt om man tänker på det. Jag har inte lust att dö i någon jordens undergång, då ska jag för fasen ha en plats på arken!!

Till saken, såg filmen "2012" igår, och jag har lite kluvna tankar om den filmen. Ok, det var en ruggigt dyr film att göra och det var en hel del häftiga effekter. Men en sak som stör mig med sådana här filmer är att huvudpersonerna är på håret att dö hela tiden, men ändå så vet man att de kommer att klara sig. Varför? Jo, för att de gör alltid det. Det blir nästan lite patetiskt, hela marken spricker upp ungefär en halv meter bakom bilen medans de kör genom halva LA, de kör in i ett parkeringshus som rasar ihop samtidigt som de kör igenom det i en hiskelig hastighet och de lyckats flyga iväg med flygplanet ungefär en tiondel av en sekund innan hela marken rasar under dem.. Haha, bara jag som skrattar? Men (igen), en helt ok film ändå.




Sötaste någonsin.

 

Titta vilken lite söting jag fick av älskling i fredags, jag syftar alltså på den lilla vinflaskan på bilden. Den stora är standardstorlek på 75 cl (750 ml), och den lilla på 25 cl. Hur perfekt är inte det då man är ensam om att dricka vin till maten?


Gómatn!

Jag och Simon har ätit gó mat hela helgen. Igår blev det beef wellington med älgfilé istället för oxfilé, vilket fungerade riktigt bra. Till det åt vi hemmagjorda potatisklyftor med vitlök och timjan. En god kantarellsås och en grönsallad slank också det ned.
Till det drack jag ett vin i 25 cl:ers flaska, väldigt söt flaska. Perfekt storlek till middagen för en ensam liten själ.

(Bilden är stulen fråg google).

 

Idag blev det vildsvin och älgfilé med potatisgratäng. Till det en kantarellsås och en grönsallad med vatten, olja och italienska kryddor. MUMS!

 

Och jag har gått och blivit förskyld, hujja!! Hoppas jag blir frisk snart.


Helgen i ord.

En helg i Sunnansjönäs, mysigt. Lillasyster fyllde hela 15 år i Lördags, firades självklart med tårta och presenter. God mat på kvällen också; Tacos. Synd att jag missade middagen på grund av jobbet bara, meeeen.. ..det severades tacos på Mimas också så det var inte så mycket att gråta över. Alltid godast hemma dock.

Pubkvällen blev riktigt lyckad också, sålde bra och inga bråk eller tjaffs. Det var ett gäng småbrudar där dock, alla utom en hade trovärdiga legg. Jag VÄGRAR tro att den sista var 18 år, allt tydde på att hon var yngre.. Men Lotta litade på dem, så jag lät det vara.
Träffade en hel del bekanta också, en gammal granne från Forslunda. Riktigt trevligt, gamla minnen.
Träffade även en tjej vid namn Heidi som är en barndomsvän från byn. Tyvärr minns jag henne inte (vagt minne på namnet bara), och det har jag himla dåligt samvete för. Var kul att träffa henne ändå, glad och trevlig tjej!

Söndag = Sovmorgon.
Söndag = Slappardag.

Sherlock Holmes.

Förlåt, nu blev det väldigt mycket film/tv och väldigt lite vardag.. Men idag (eller igår beroende hur man ska se på det) var jag och Simon och kollade Sherlock Holmes på bio. Vilket mästerverk!! Jag älskade verkligen den filmen, ligger helt klart i toppen på min lista över filmer. Kan inte säga så mycket mer, jag är förstummad! Handlingen, skådespelarna, effekterna, regin.. Ja, om jag ska räkna upp allt jag gillade med filmen kommer ni inte orka läsa klart inlägget.

Ni får tycka vad ni vill, men Sherlock Holmes är.. ghoosh!!

Synd att jag inte var sisådär tjugo år äldre!?

 


Skolstart och tvserier.

Igår började skolan igen, fy fasen vad stressad jag känner mig nu.. Att hinna med allt!! Usch.

Idag har jag och Lousie tittat på True Blood, lite maraton sådär. Snart är säsong ett kirrad och klar, så då är det bara att kicka igång maraton på säsong två. Sedan mina kära vänner så måste jag/vi vänta tills i JUNI, den 10 juni rättare sagt innan säsong tre sätter igång.. Jag trodde det var mycket närmre, trist!

Snart ska även jag och Maria köra Ghost Wisperer, hon ska bara se avsnitt 1-10 först då jag har lite försprång. Det ser jag fram emot himelens mycket :) Är det ingen som kan tipsa om någon bra serie? Äh, vad förväntar jag mig. Det är ju knappt någon som läser min blogg, ännu mindre någon som komenterar.

 



RSS 2.0