Fotbollsdax.

Idag blev det tårtbak. Här kommer bilder:
(kika även in på tårtfabriken)

 


Datorer, praktik och en massa stress.

Nu har båda mina bärbara gett upp, både min privata dator och min skoldator. Nu ljög jag lite, för min privata fungerar utmärkt förutom att laddaren har gett upp. Därför sitter jag nu vid Simons dator, har ni tänkt på en sak? Det är så otroligt jobbigt att sitta vid en stationär dator då man vant sig vid bärbar. Den är mer parktisk med den bärbara. Eller? Ingen som håller med!?

Nu har jag snart gjort två och en halv vecka på min praktik, känns riktigt bra. Dessutom har jag massor med roliga projekt på gång. För er som inte riktigt hänger med i kurvorna kan jag berätta att jag fått lite av ett uppdrag på Kvantum. Jag ska göra lite "eget", alltså lite bakelser och tårtor och dessutom ska jag få det sälja! Lyckas jag med detta har jag sedan en anställning till hösten. Spännande! Men det sätter stor press.
Nu till helgen vankas det valborg och jag kommer imorgon att göra lite bakelser inför denna helg, så håll uitkik efter bilder! Jag har inspererats av vår majbrasa.

Och snart är det studenten, jag känner ENDAST (jag menar verkligen endast) ångest och stress. Stress i mängder! Skolarbeten som ska vara klara och klänning som ska fixas, och hår, och smycken och allt annat som hör till. Usch säger jag.

 

 

 


Måla städa diska äta.

Vad jobbigt det kändes då det var så himla mycket att ta tag i, men jag har en plan Sickan! Jag ska nu mina vänner börja med att laga mig någon mat, sedan så ska jag diska. Efter det så ska jag ta och måla stolarna till köksbordet som jag först måste laga! Sedan ska jag sova, mitt på dan tänkter du.. Men ska man upp i ottan så måst man.

Idag var jag ut och åt lunschbuffé med ett gäng från kvantum på Great Eastern, och vet ni? jag provade Sushi! Smakade dock bara en liten bit ifrån Kajsa och jag tyckte det var helt ok faktiskt. Säkert mycket för att jag hade en god inställning till det redan innan. OCH, jag efterlyser någon villig själ som vill gå ut med mig och äta sushi på "riktigt". På rikigt menade jag inte att det jag åt idag inte var på riktigt utan att jag vill gå på Sushibar och betala lite extra, vad borde de kunna göra bra om inte just det; Sushi!?

Praktik.

Första dagen på praktiken idag, jag är och ska vara på Ica Kvantum i 7 veckor framöver. I bageriavdelningen hittar ni mig. Intrycket av min första dag var superbra, och det mesta tack vare det störtsköna gänget på Kvantum. Min handledare är lite skum, på ett bra sätt. Tror jag!? Hoho. Första gången någonsin jag fick höra att jag är lik armbryterskan Heidi Andersson iallafall! Fick mig ett riktigt gott skratt om inte annat.

"Är du släkt med Heidi Andersson eller något, ni är så jekla lika"

 

Hmm, jättelika?


Leggins med läderdetalj.

Ojoj, kärlek vid första ögonkastet när jag fick syn på dessa delikata brallor. Var bara tvungen att klicka hem dem, det får bära eller brista. Jag hoppas att de passar. De finns att köpa på bubbleroom.se!


Studentmössan!

Idag hämtade jag ut min studentmössa, vad jag har väntat på den! Synd bara att kläderna inte kom samtidigt, men de kommer!! Fick mössan, champangeglaset och tutan idag. Kullkul :)

Oj vad jag kämpade för denna bild!


RSS 2.0