True Blood.

Vad jag har längtat! Nu ska jag kolla på True Blood. Serien är faktiskt den näst bästa serien jag sett, man ska dock inte säga så mycket innan serien är slut men jag kan nästan lova att jag inte ändrat åsikt efter sista avsinittet. Den bästa serien jag sett heter Jericho, se den!! Nej nu har jag inte tid med er mer.. .hörs!


Chervolet Chevelle 1970.

Nu har jag hittat min drömbil, nu vet jag vad jag ska ska sträva efter. Fy fan säger jag bara, jag blir kåt (typ)! Hade jag haft pengar hade jag absolut inte tvekat, jag tror att jag är förälskad..


Chervolet Chervelle -70Klicka för att förstora de små bilderna.

Isabella gästbloggar..

,µµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµmm rfd99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999>ofpgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggglöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL

Kaninutsällningen.

Då var utsällningen avklarad! Det gick rätt så bra, hade hoppats kanske på iallafall en poäng mer på en av hararna..
..men det är smällar man får ta. Jag har ju inte kunnat ta hand om dem själv då jag bor i lägenhet, och därför inte kunnat bestämma själv hur mycket de ska motioneras eller tas om hand i övrigt. Är sugen på att börja lite smått med uppfödning av harar, men såklart då jag flyttat från lägenhet och bor bättre till. Det vore kul!
Min hane (Demon) fick 93/100 möjliga poäng.
Min hona (Corvette) fick 92.5/100 möjliga poäng.

Så dåligt gick det inte! :)

Nu är det helg!

Oj vad skönt det känns med helg, halva fredagen ledig + lördag och söndag.. kan det bli bättre!? Imorgon ser jag fram emot kaninutställning, riksutställning på forslunda gymnasium här i Umeå. Åker därför hem till mor och far ikväll, då hararna har sitt hem där med (hade blivit lite jobbigt att åka två vändor imorgon).. Ska ställa ut mina två harar, av rasen belgisk hare.Tänkte bara skriva en kort kom ihåg-lista till mig själv också så att jag inte glömmer något!

-Stamtavlorna!!
-Transportburen
-Kameran + laddare
-Mat och vattenskål
-Koppel (?)
-Fika, nästan den viktigaste :)
-Fickpengar till marknaden som är bredvid

Wisch me luck!

Svar på tal.

"Svårt att säga om du passar i det då man bara ser läpparna. Man måste ju se anisktet i helhet med stift och glans på för att avgöra en sådan sak."

Fick just denna kommentar på mitt inlägg "Färgade läppar".. Ingen avsändare, mycket tråkigt tycker jag. Men till saken, visst håller jag med dig. Det är väldigt svårt för er att avgöra ifall jag passar i det då jag inte har en bild på hela ansiktet! Frågan var egentligen inte tänkt så, det var en fråga till mig själv egentligen. Ni vet man funderar över något, passar det eller passar det inte? Därav; eller!?

Färgade läppar.

Jag ska defenetivt införskaffa läppstift och glans.
Har alltid tyckt att jag inte passar i det, men jag tror jag har haft fel..
..eller!?


Nya skor, igen..

Att fotografera ett par stövlar var inte det lättaste kan jag lova er. De viker sig om man ska fota dem stående på golvet eller liknande, så det var bara att slänga på sig dem. Vilket vinkel ska man fota då? Det var nästa problem.. Då var det bara att prova olika vinklar, uppifrån, i spegeln och ja.. ni fattar poängen!? Till slut fick jag nog och kameran fick ligga på golvet men självutlösning på tio sekunder. Lite halvdålig bild med det får ni leva med.


Stövlarna från Din Sko för 199 kr, på rean!

Skor och en trött jag.

Är så trött att jag snart svimmar, men går jag och lägger mig nu så kommer jag att vakna sent inatt och vara jättepigg, kanske inte så great!?
Idag var första dagen med dator, spännande! Kändes lite smått ovant att anteckna med den, men det kommer jag nog vänja mig vid. Efter skolan tog jag och Maria en sväng ned på stan, jag hittade såklart två par riktigt snygga stövlar (köpte inte någon av dem otroligt nog). Ett av paren var ljusbruna, alltså riktigt ljusa. Beige skulle nog förklara färgen bättre. Jag blev riktigt kär i själva färgen.. Jag har ju alltid hållit mig till svarta skor, men nu ska jag banne mig köpa ett par ljusa. Påminn mig om inte annat!


Själva färgen såg ut ungefär så här fast mörkare, snyggt va? (:
Bara jag som var sen med att upptäcka att det faktiskt är riktigt snyggt?

Dator från skolan, sista året.

Idag har vi fått våra nya datorer från skolan som vi kommer att ha i ett år nu (eftersom att vi tar studenten till våren blir det bara ett år). Lite onödigt kan man tycka att vi fick dator sista året, både ja och nej skulle jag vilja säga. Har vi klarat oss i två år hade vi väll klarat oss i ett år till men och andra sidan kommer allt bli mycket lättare. Alla anteckningar kommer att ligga på samma ställe och allt skolarbete i huvudtaget egentligen, vilket är jättebra.

Nu sitter jag och Simon brevid varandra med varsin dator i knät, väldigt romantiskt må jag säga. Simon fick ta skoldatorn, som jag faktiskt inte är jättenöjd över. Den kommer nog bara användas till skolarbete! (Den lilla datorn på bilden är datorn från skolan). En Lenovo r400, om det säger er något? För mig säger det inget!


Jag har två datorer, kommer ta ett tag att vänja sig vid det!
För ett år sedan hade jag inte ens en..Här är min älskling, jag har dock ingen cam (det är enda skillnaden)


Datorn från skolan, lite omodern till designen kanske? höhö!


Pizza!

Sitter och väntar på att ugnen ska bli klar så att jag kan göra klart pizzan! Hade inte så mycket hemma så det fick bli en pizza med salami, färska tomater, pressad vitlök och jalapenos på (och såklart tomatsås och ost). Jag tror att det kan bli riktigt mumsigt. Jag vet inte om Simon gillar det till matlådan. Linsgrytan som jag gjorde matlåda av sist har han inte heller ätit upp. Men!! Han får fasen ta det som bjuds, det eller inget. Eller vad tycker ni?

Måndagsångest. (?)

Idag blev det skola, eller ja.. ..vi hade två lektioner iallafall. Jag och Maria passade på att åka ned på stan en sväng, vi var inne på Åhlens i tre timmar, TRE timmar!! Helt galet! Jag fyndade en skjorta som jag visade i förra inlägget, 4 stycken olika makeup penslar och ett par svarta strumbyxor med "sick-sack" mönster. Hittade även en till skjorta och två tunikor som jag ville köpa , får väll se hur det bllir med det.

Åkte från stan 21.00, då var jag nöjd. :)
Nej, nu ska jag kolla på True Blood. Hörs!

Skjortan!

Har fått skjortmani , det är ju jättefint! Köpte en på Åhlens idag för 349 kr.
En i lite längre modell, i märket frk. (alltså Åhlens egna).Hittade även en till skjorta jag även hade velat ha, men jag blev snål.
Kanske ska satsa på denna då jag får lön? 299 kostar den.
Ashera.

Asherakatten är en av de största, om inte den största tamkatten i världen. En katt av denna ras kan väga uppemot 14 kilo, är inte det otroligt? Vem som hellst kan såklart inte köpa denna vilda, till utseende vilda och vackra katt. 22000 dollar, alltså ungefär 160 000 svenska kronor får du betala för rasen (Idag)! Dessutom finns det bara ett visst antal uppfödare, och tydligen ett års väntetid. Det är den nyaste trenden i Amerika, vilket jag förstår! Jag vet inte om den kommit till Sverige än, eller om det ens finns en ynka katt här!?


Visst är de vackra!?

Laga mat?

Funderar på att sätta igång med någon matlagning kanske? Men det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat till sig själv för att sedan sitta ensam framför datorn/tv:n och äta den där förbannade maten (ensam). Simon jobbar eftermiddag och kommer därför inte hem till middagen. Idag får det iallafall bli något enkelt, börjar bli rätt hungrig faktiskt så något som går fort får det bli. Det får bli linsgryta med ris. Ja, linsgryta med ris blir bra! Hörs!

The Dress.

Tänkte bara visa klänningen jag hittade på slutrean för 49 kr! Det var den väll värd? Jag tycker den är rätt söt. Ska sprätta bort ögglorna som sitter i midjan bara, skulle egentligen sitta ett smalt nitbälte där men det gillade inte jag!


Söndag.

Sitter som mest och är på strålande humör!! Öhm, not! Jäkla dag idag alltså, spola fram tiden någon som kan?

Utelåsta.

Jag är så slut då jag måste kliva upp så här tidigt att jag glömmer bort allt kul jag skulle berätta. Igår iallfall, efter skolan åkte jag och Maria upp på Djurmagazinet för att jag ville kolla på fiskar. Vi parkerar och går ur bilen och låser. Tänker inte så mycket mer på det .. För er som inte vet vad Maria har för bil så har hon en volvo 240 och måste låsa bilen genom att först trycka ned låsknapparna (hon använder därför inte nyckeln). Vi gick lungt in på djuraffären och tittar runt lite och jag väljer fiskar som jag sedan köper.. När vi kommer ut, ja då kommer Maria på att "Helvete, nyklarna är i bilen"!! Såklart ligger även extranycklarna inne i bilen, i Marias handväska som hon tyckte att hon inte skulle behöva ha med dig in eftersom hon ändå inte skulle köpa något. Typiskt va? Björn (Marias far) fick komma från jobbet med ståltråd och skruvmejslar så vi kunde bryta upp dörren och ta tag i låsknappen med ståltråden. Det var ett himla fippel det där, men Björn kirrar allt!! Efter ca 2 timmar utelåsta i blåsten kunde vi äntligen rulla hem med mina nya firrar.
Fniss, rätt kul. (:

Nya bankkortet.

Glömde berätta att jag fått mitt nya bankkort idag, visst är det rätt fint?
Man kan skaffa sig ett "kort på kort-kort" på swedbanks hemsida blandannat! (Vet icket hur man gör om ifall man har Nordea eller dyl.) Kostar iallafall 100-ingen och då får du klippa och klistra som du vill. Ladda bara upp en bild på servern där (:


First day.

Första dagen i skolan idag, kändes faktiskt inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig. Men, ett stort MEN! Nu är det faktiskt bara ett år kvar. Kanske bättre att tänka så! Hade iallafall "möte" idag efter all information med nya scheman osv. så det blev en kort dag. Imorgon blir det dock att kliva upp och åka på lektion, bageri halv nio. Nu somnar jag över tangentbordet typ, suck!

Och vet ni vaaad då? Jag parkerar gratis på de två största parkeringshusen i Umeå i en hel månad. Hur bra är inte det på en skala från ett till tio? En tia skulle jag sätta iallafall. Det tack vare Maria som sett anonsen på det hela. Då man haft körkortet mindre än två månader "vill" upab här i umeå fira det med att ge gratis parkering i en månad, sjyssta grappar!!

Min, min, miiiin!!

Då är man ägare till en ny telefon, är riktigt nöjd än så länge. Allt annat vore konstigt eftersom att jag bara haft den i ungefär två timmar. Väntar på att Simon ska komma hem så att jag kan sätta in simkortet och börja kolla runt och kanske stoppa in lite music och bilder (Min gamla telefon och därför också simkort ligger i bilen).. Kom hem nuuuuuu älskling! Aldrig saknat dig mer än nu, höhö! Nu var jag inte seriös kära vänner..
Betalade iallafall 2799 kr för den på elgiganten, kanske dumt av mig? Eftersom den går att beställa någon hundring billigare på internet, jag menar; en hundring är ju faktiskt alltid en hundring. Nej, nu ska jag inte fundera så mycket mer.. Är nöjd med telefonen och det är huvudsaken. Punkt.

Samsung S5600
www.gsmarena.com/samsungs5600

Tjena mittbena!

Här sitter jag i min ensamhet på Umedalen och filosoferar. Sjuk har jag såklart lyckats bli också, stackars mig.

Igår var jag ut en sväng på stan med Louise, jag var helt slutkörd efter trots att det bara blev ungefär tre timmar.. Fyndade gjorde jag såklart också, en klänning från Gina Tricot för bara 49 kr. Bra va!? Köpte även ett litet startkitt med akvarellfärger, har tänkt länge att jag ska göra det så det var lika bra att ta tjuren i hornen och göra det.. .önska mig lycka till med det vettjah!

Shoes.Dessa stövletter tycker jag var grymma, mahogny heter färgen och de går att köpa på La Redote för 379 kr. Vilket är riktigt bra tycker jag. Ett till stort plus är att klacken bara är 7 cm lång, det kanske är ok att gå med dem en hel dag?

En lugn kväll?

Trodde jag ja! Hah, vad fel man kan ha ibland. Såklart att varken en kastrering eller en tratt runt halsen stoppar Isabella från att bråka. Varför skulle det stoppa henne? Alldeles snurrig då hon kommer hem, men bråkar såklart på med sina råttor ändå. Men i och för sig; nio råttor är ju bättre än tre stycken. Eller hur!?

Amy Lee.

Jag hittade just en grym blogg måste jag säga för det första. För att inte prata om desigen! Kika in på; Nightfalls.blogg.se.

För det andra då, eftersom jag skrivit för det första så måste jag komma med ett "för det andra" också. När jag satt och läste hennes blogg hittade jag ett inlägg om Amy Lee, sångaren i Evanescence. Ni anar inte hur kul det var, hon var min allra första riktiga idol och fy fan vad bra hon är!! Så mycket minnen som väcks inom en, bara för lite musik? För en låt på ungefär fyra minuter? Det är märkligt det där, nu sitter jag nästan och gråter till hennes låtar. Det kan jag tala om för er; att det har jag aldrig gjort förut.


Är hon inte vacker?Stackars Isabella.

Nu är lillen hos vetrinären, usch vad jobbigt det var att bara lämna bort henne. Hon är säkert jätterädd Isabella! Det är kastrering som gäller, ska hämta henne mellan klockan ett och tre. Jag kommer garanterat att sitta där redan innan ett. Hon kommer vara trött och hängig då hon kommer hem, så det kommer bli en lugn kväll iallfall!


Gógumman!
Busungen, hon ska då vara med överallt!
Men nu kommer hon bli fet och lat, stod det i pappren vi fick iallafall. Med lite finare ord kanske men det är väll sak samma, eller?

Färgat håret.

Glömde att berätta att jag färgat håret. Eller ja, Simon har färgat håret på mig och jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Som sagt så blev det brunt med lite rött i, men i solljuset är det nog väldigt rött. Snyggt som f*n iallfall!! Love it!

Tatuera igen?

Jag är så sugen på att tatuera mig igen! Skulle egentligen gått in på studion och kollat lite prisförlag, så jag vet hur mycket peninga man ska behöva bränna. Några tusenlappar blir det alltid, frågan är ju om hela lönen ryker? Är grymt sugen på göra en karp. Skulle vilja ha den på ryggen, på halva ryggen från nacken till en bit under midjan. Nu vill jag inte att den ska se ut precis som den på bilden, men bara för er idioter som inte vet vad en karp är. Varsågod, här har ni en bild. :) Karpen ska själklart inte vara blå, den ska vara röd/gul/orange (riktigt skarpa färger) medans vattnet ska vara ungefär detsamma som karpen är på denna bild! Jag vill att den ska vara väldigt femenin och ha många vackra blommor, ungefär som på bilden kanske. Vill dock inte att de ska variera så mycket i storlek som på bilden.


En ny telefon..

..vore inte helt fel!! Kanske man ska skaffa Telia iallafall? Telia max 24 tycker jag verkar riktigt bra. :)

Stolt jägare.

Firar med Pipes.

Så nu har man ätit på Pipes också, med Maria. Klart man ska fira till det lite då hon klarat körkortet!! Grattis tjejen! Tillbaka till själva maten då, vi åt båda två filé mignon och åh vad gott det var. Fläskfilé med klyftpotatiss och bearnesesås. Mmmm!!

Alien vs. Predator.

Ny tårtblogg!!

Kika gärna in här;
Tartfabriken.blogg.se

Dags att färga håret.

Igår blev det en heldag i city igen. Köpte hårfärg (Maria klagade på mitt hår då vi var och hälsade på sist, så det är väll lika bra att jag gör något åt det dårå!) Så nu blir det Mörk Mahognhybrun, förstod ni det där? Njae, inte jag heller måste jag erskänna. Utifrån hårtipparna jag tittade på där så skulle jag mer kalla det mörkbrun med röda nyanser. Det lät lite bättre va!?Och så köpte jag två dansare på Expo + ett mini mini rivjärn. Blev så sugen på an spegel de hade där också, en helkropps som stod på en egen ställning med en sådan detaljerad kant runt om. Väldigt fin var den, svart.


Jag älskar expressfart.

Det krånglade lite med min betällning från tårtdekor, ska ha en tårta klar idag och då de inte hade skickat grejerna ens igår blev jag rätt orolig. Men vi ringde och klagade lite och de skickade iväg det på expressfart (trots att de tydligen inte erbjuder den tjänsten, det tycker jag var sjysst!), paketet lämnade dem igår vid tolv och anlände nu till oss på morgonen vid nio. Från Kungälv utanför Göteborg och hit till Umeå, klockan två inatt var det i umeå. Så tolv timmar, inte dåligt tycker jag!

Solen lyser.

Det är varmt och skönt ute idag, jag känner inte riktigt för att sitta inne egentligen. Skulle vart med Maria idag med hon fick lite grejor emellan.. .synd tycker jag, hade varit så mysigt! Så nu sitter jag och raggar runt med mobilen och kollar om någon annan är på att göra något skoj! Kanske man kan övertala Maria trots allt, höhö. Eller kanske inte.. .. vi får la se helt enkelt. Önska mig lycka till!

En runda till.

Idag blev det ännu en stadsrunda med Louise, dock i umeå city denna gång. Mat på stan idag igen, rostbiffmackan på subway med Honey Out brödet och vitlök OCH soutwest dressing på det. Såklart även extra jalapenos och peppar. Mmmm!

Så träffade vi pojkarna från gamla högstatietiden, åh så trevligt att träffa dem igen och Robert har ju lovat oss att vi får bo hos honom om vi åker ned till stockholm! Hur nice är inte det då!? Då behöver vi inte tänka på boende, vilket betyder; mera shoppingpengar över. Right Louise!?
Fyndade iallafall badskum och ett ljus i lukten vanilj och kanel. En ny kallender med mycket utrymme för anteckningar, vilket alltid är bra. Och SÅKLART har jag även köpt en present till Maria som fyller arton nu på söndag, grattis i förskott gumman. Puss!

The Haunting in Connecticut.

"En familj är tvungna att flytta närmare den klinik där deras son behandlas mot cancer. I deras nya hem börjar familjen uppleva våldsamma, övernaturliga händelser som föräldrarna först skyller på deras stress för sonens sjukdom. Senare upptäcker de dock att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förlutet."

Det finns så otroligt många dåliga skräckfilmer, antingen blir det för mycket eller så sitter man där och tänker; Jaha? Var det inget mer? The Haunting in Connecticut var inte dålig, men det var heller inte den bästa jag sett. Skådespelarna var bra, såväl barn som vuxna. De flesta effekterna i filmerna är godkända och är i lagom grad, dvs det blir inte för mycket. Det här en skräck jag gärna kisar med ögonen på, då man aldrig riktigt egentligen vet vad som händer, det älskar jag!Linnéa tycker till: 6/10.Midjebältet.


Här har vi bältet jag pratade om, jag älskar det!
129 kr på top shop.

Gå ned i vikt med burgare?

Igår var jag och Louise på strömpilen och shoppade som tok (nu ljög jag dock), shoppade det gjorde vi men inte som tok kanske.. Jag hittade ett jättefint midjebälte, synd bara att det är lite för stort. Funderar fortfarande på hur jag ska sy det utan att det ska se konstigt ut på något sätt. Såklart så tog vi en fika på NK också, en espressokaka, en cafe latté och en cola blev det. Heelt underbaaart.

När klockan började närma sig sju blev vi hungriga igen så vi åkte ned på stan och käkade burgare på Max. Läste där om en kille som gått ned 30 kg på 90 dagar med burgare, kanske ska satsa på det.. Kändes lite väl dyrt bara kanske. Men ok, helt ärligt!? Rubriken lät ju jätteskoj och sådär, att man ska rasa i vikt genom att äta onyttig! Kändes inte det som världens grej? Men då man läser vidare så kommer det fram att han ätit Max delifrech burgare, pommes friten har han bytt ut mot morötter och istället för läsk har han druckit vatten. Men hallå? Hur kul låter det då? Morötter, vatten och hamburgare (som egentligen inte är någon hamburgare utan någon look alike med mörkt bröd och fisk/kyckling istället för kött) VARJE dag i 90 dagar. Säkert en väldigt bra och varierad kost, skulle hellre säga motsatsen. Jag har inga riktiga kunskaper inom det här egentligen, men det förstår väll varenda kotte. Han tränade säkert samtidigt också, ändå var det maxburgaren som fick honom att gå ned i vikt.. (?) Helt otroligt!

Lönen har sprungit bort.

Var har min lön tagit vägen, är det någon som sett den ring mig på; 076 ** ** ***!!!!!!

Valpar.

Åh vad söta de är, Stellas små valpar. De är cirka två veckor gamla och har alldeles nyss börjat öppna sina små underbara ögon. Jag har min lilla favorit. Hoppas bara att jag kan övertala Simon, han vill ju ha en norrbottensspets.. suck* Men lite sugen verkade han idag faktiskt!

Sommarnolia.

Inget fynd idag, bättre lycka nästa gång kanske? Simon shoppade loss regält iallfall, 2500 spänn har han bränt iväg. Jag får nog surfa in på någon internetshop och panikshoppa lite. Det här fungerar inte i längden.

Ska ju äta Tacos nu till middag också men vi tryckte i oss Souvas på nolia vid tre-tiden så det får nog vänta en liten stund. Lite senare middag än vanligt har väll ingen dött av!? Så vitt jag vet.

RIP.

Nu är det gjort, droppen var då han mördat en och skadat en firre. Nu får han fortsätta i fiskhimlen!

Gäddan. Rip?

Simon tjatar om att vi ska spola ned en av mina slamkrypare, han attackerar mina andra fiskar så iof skulle det vara en jäkligt bra idé. Men jag tycker det det känns groteskt att spola ned den levande.


RSS 2.0