Crescent -testförare?

 
Att bli testförare av en crescent på tre hjul skulle jag inte tacka nej till, då jag trots allt tycker att min Emmaljunga är rätt stor. Inte ute på vichan eller på promenaden, men då man ska trängas med andra på klädaffär´n eller gå på närbutiken här intill. 
 
HÄR hittar ni vagnen jag skulle vilja pröva.
 
Gå in och tävla ni också på Crescentbloggen!

Tre månader.

Idag fyller min skatt tre månader. Den 30 augusti, klockan OO:35. För tre månader sedan föddes hon, det bästa jag gjort i mitt liv. Hur kunde jag göra något så vackert? Att få den möjligheten att uppleva en förlossning utan komplikationer, en egentligen helt perfekt förlossning. Att få föda naturlig väg, vilket inte är en självklarhet. Jag fick chansen att uppleva just det, och det är det häftigaste jag gjort.

Det är något man gått och både längtat och inte längtat efter i nio månader. Det blir så verkligt men samtidigt så overkligt då det verkligen är på gång.

Hade någon frågat mig när jag låg på förlossningen, när jag legat där snart ett dygn. Snart två dygn med värkar. Då var jag inte varit fullt lika positivt inställd. Då skulle jag aldrig mer föda barn, smärtan är verkligen inte lik någon annan smärta jag upplevt i hela mitt liv. Ändå har man glömt det så fort bebisen kommer upp på bröstet, smärtan är som bortblåst.

Tre månader, ett mirakel. Känns som att det var igår hon kom till mig, samtidigt som att det känns som att hon vart hos mig jämt.


Tre gånger!

Måste bara få berätta, det var nog ingen tillfällighet. Vilhelmina har nu vänt sig från rygg till mage, TRE GÅNGER! Stolt morsa? Ohjaa!


Det här med att amma.

Det bästa för bebisen är få leva på moderns delikata mjölk, att amma. Amma ska man helst göra tills bebisen fyllt sex månader. Gärna längre också om man kan.

Jag helammar Vilhelmina, det vill säga att hon äter bara från mig och får ingen slags ersättning av något slag. Det är skönt att det fungerar, det är det. Från början tänkte jag mer än en gång ge upp, det var sår, mjölken var blodblandad och jag grät av bara tanken att amma. Jag tänkte, det kommer alltid göra ont.

Ont gör det såklart inte för alltid, inte för oss åtminstone. Nu går det som smort. Det är så enkelt att amma, att bara kunna slänga fram bröstet i tid och otid. Färdigtempererat och klart. Jag tycker det är helt otroligt hur mina bröst kan rymma så pass mycket att min dotter växer som hon gör.

Sedan finns det en del mindre bra saker med amningen, för vår del. Eller min del. Börja med mitt hår! Det kommer försvinna, senaste tiden har hårstråna bara rasat från mitt huvud. Min vikt, jag rasar fortfarande i vikt trots att jag äter som jag ska. Hur får man det att stanna? Jag är så låst, bara ett biobesök på två timmar kräver en planering som heter duga. Det ska börjas pumpa tre dagar innan, ungefär.

Jag kan inte leja övar matningen till någon annan, bara sådär. Sedan kan matningen ta allt mellan tio minuter och en timma, planering är inte alltid det lättaste. Längtar faktiskt lite tills dagen hon äter "riktig" mat, är jag hemsk som säger så? Längtar efter att få ha mina bröst för mig själv igen. Längtar efter att kunna ha en vanlig bh. Längtar efter att kunna klä mig utan att tänka amning.


Instagram.

Ibland har man bara tid att slänga upp en bild. Eller två. Följ oss på instagram under namnet @linjoh90!


Det öser ner.

Vilken dag! Regnet öser ner utanför och min plan är att hinna massor till klockan fem idag. Kan nog behöva en lyckospark, inklusive en spark i röven för att få tummen ut ifrån just därifrån och sätta igång. Sedan blir det födelsedagsfika på Teg ikväll. Grattis på födelsedagen Birgitta!

Alfons passar på att njuta av att ha en anledning att ligga inne och sova. En del har det bra, minsann.


Bad.

Vilhelmina och jag badar numera oftast tillsammans, det är verkligen mysigt. Det tycker nog mitt charmtroll också, hon sprattlar som aldrig förr och bjuder på ett leende eller två.


God natt!

 
 
 
 

Frågor & svar.

Hur kan du vara så stark? Även om saker verkar jobbigt så är du så stark. Vart få du all styrka ifrån?
Jag tror att det handlar om viljan. Jag har alltid haft viljan, jag har alltid varit rätt envis. Det var som min bror sa. "Hon kommer att klara det ändå, hon är så jäkla tjurig". Tror att det ligger något i det. Klart jag har varit ledsen och haft tyngre stunder men jag har alltid hållt skenet uppe. Tänkt på annat. Om man ska fokusera på det jag gått igenom senaste tiden är det helt klart Vilhelmina som tagit min energi, fått mig att orka hålla det där skenet uppe. Under graviditeten försökte jag tänka på det underbara jag hade framför mig. Det lyckade jag med de flesta gånger, ibland brast det. Då jag tvivlade på mig själv. Tårar som kom obehindrat, men det blir alltid bättre. Jag tänker att det här klarar jag, människor i världen har det så mycket värre och här sitter jag och gråter över att vara ensam?
 
Vad är det bästa respektive värsta/jobbigaste med att bli mamma?
Det bästa med att bli mamma är att man blir så betydelsefull helt plötsligt, man är det viktigaste personen i världen. Kärleken man känner till sitt barn sedan är obeskrivlig. Det är nog det bästa. 
Det värsta/jobbigaste med att bli mamma är att man inte kan vara fullt lika spontan, men jag vet att det kommer med tiden. När Vilhelmina blir äldre.
 
Är Vilhelmina mer lik dig eller sin far?
Jag hör ofta att hon är lik mig, jag växer varje gång jag får höra det. De som känner mig bättre tycker även att hon liknar min mamma en del.
 
Vad är din naturliga hårfärg?
Min naturliga hårfärg är sandré (råtta), som så många andra svenskar.
 
Hur ser en vanlig dag ut för dig och din dotter? Hurdana rutiner har ni?
Vi vaknar en gång runt fem för käk, åtminstone för Vilhelminas del. Vi sover vidare till ungefär nio, kliver upp och busar lite. Vilhelmina har världens bästa morgonhumör. Dax för bröstet igen, efter det får även jag slänga i mig lite frukost. Nu kan lillan vara vaken ett tag för att sedan somna en snabbis (kan handla om en kvart ibland, ibland två timmar) för att sedan äta igen runt ett. Efter lunchen hittar vi ofta på något, om vi inte planerat lunch på annat håll det vill säga. Det kan vara ett bad som står på schemat, eller en promenad ner på affären. En tupplur är inte en omöjlighet. Sedan middag, både för min del och för Vilhelminas del, Sedan busar vi lite till, äter lite till och bråkar lite. På kvällarna kan hon vara lite kinkig och äta oftare. Inte alls som förut dock, det blir bättre och bättre! Vi promenerar omkring i lägenheten och vjyssar och dansar och sjunger, någon gång mellan elva och tolv har lyckas jag söva min dotter.
 
Träffar hon sin pappa något?
Ja, hon träffar sin pappa. Däremot har det inte blivit så ofta som jag hoppats. Sedan om det beror på honom eller mig, det vet jag inte. Har jag kanske omedvetet tryckt undan? Jag tror och hoppas att det inte är faktum.
 
Hur känns det för dig att pappan till barnet redan väntar barn med sin flickvän?
Jag tog hårt på det först, såklart. Egentligen vet jag inte riktigt själv vad jag känner, förutom rädslan att tiden inte ska räcka tïll för Vilhelmina.
 
Vad har/kommer pappan ha för kontakt med Vilhelmina nu och i framtiden?
Jag hoppas verkligen att framtiden ser ljusare ut. Att vi kommer ha en relation som känns bättre än den vi har idag, en relation som känns bra för Vilhelmina men även för mig och pappan. Vi har pratat om att hon ska bo hos honom delvis och att han ska vara en del av hennes liv precis som jag, men för att det ska fungera krävs ett sammarbete som fungerar och ett förtroende från min sida. Jag måste känna en trygghet inför att lämna bort henne hos dem. Jag hoppas att det kommer fungera, det gör jag verkligen, för Vilhelminas skull.
 
Ställer pappan upp för dig om du behöver det?
Kanske skulle han det, men jag vill inte be om det. Det jag egentligen menar är, med den reationen vi har idag är han inte den första jag skulle vända mig till. Jag har andra i min närhet som jag hellre vänder mig till.

Frågestund!

Kanske blir tomt i kommentarsfältet eller så trillar det in några frågor. Tänkte ändå att det kanske är en hel del ni undrar över, passa på att fråga! Ni är ändå ett hundratal som kikar in här :)

Svarar på eventuella frågor imorgon.


...


En helomvändning.

Nu då, det är ju det jag säger. Jag har sagt hela tiden att med den här takten kommer Vilhelmina att vara tonåring till jul! Idag vände hon sig helt och hållet från rygg till mage alldeles själv. Till och med den jobbiga armen som bara kommer i kläm följde med den här gången. Hon är inte ens tre månader, jösses vad det går undan. Visst har jag hört att det går fort med de små, men så här fort? Finns det ingen knapp som får tiden att stanna upp lite, så jag hinner med i svängarna?


Hoppas det inte dröjer.

Hade finbesök igårkväll. Sanna, Ida, Idah och Malin kom förbi en sväng. Riktigt trevligt, tycker verkligen om dessa tjejer! De skänker så mycket värme och skratt. Har kommit underfund med varför jag trivs så bra på maxi, det är just därför. Därför jag har så fantastiska kollegor. Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång.
 
 

Stadigt grepp.

Vilhelmina har just kommit på att man kan ta tag i saker, hålla i saker. Vad fort det går? Favoriten är än så länge stinky, då han har ett ben som är lagom tjockt att greppa. Sedan smakar han ju rätt gott också.
 
 
 

Fönstershoppa?

Ja, det var det som var tanken idag. Dock blev det lite mer än så. Med mig hem hade jag både en blus och en kofta. Det är så kul att kunna köpa kläder som vanligt igen, eller nästan iallafall. Undviker att köpa byxor ännu.

Trivs faktiskt i min kropp nu, kanske mer än innan. Visst, jag har lite att jobba på men det är värt det. Jag är stolt över min kropp! Jag har fött barn och bara det är vackert.


Oj jösses!

Vilken sovmorgon det blev idag minsann, Vilhelmina vaknade vid fem och käkade ett mål. Efter det sov vi till kvart i elva! Skönt och välbehövligt. Nu blir det racerfixa för att sedan åka ned till hälsocentralen för ett bmbesök.


Morgonstund.

Idag har jag fullt upp. Nu ska jag upp och göra mig i ordning, sedan blir det en sväng på stan. Återstår att se om man lyckas få med sig någon, ska i och för sig bara byta/lämna igen en hårfärg. Annars troligen bara fönstershoppa!

I eftermiddag blir det middag på teg, det blir nog dundermys. Hoppas Vilhelmina fortsätter vara glad. Nu ligger hon här bredvid och snackar för fullt. Så mysigt! Har lärt mig under loppets gång att man ska inte säga för mycket, men, hon har världens bästa morgonhumör min lilla tjej. Peppar, peppar.


Förgyller dagen.


Tolv nollfem trettio.

 
 

Sagan om min skatt.

På ett år har mitt liv förändrats drastiskt. Minst sagt. I April tvåtusenelva gick jag ifrån ett förhållande på fyra och ett halvt år. Vi hade vart tillsammans sedan jag var sexton år gamal. Vi hade en trygghet, en dröm om framtiden. Vid det laget tog vi nog varandra för givet. Vi var inte bara ett par, utan även bästa vänner. Jag kände ändå att något saknades i mitt liv, jag tyckte då att jag hade missat så mycket. Jag ville leva. Eftersom vi båda var så unga då vi inledde ett förhållande hann det hända mycket på vägen, vi växte ifrån varandra och blev just det, vänner.
 
Vårt avslut gav ingen rättvisa, jag tar på mig all skuld för det. Det kom nog som en chock för närståede. Ett hastigt avslut, mycket skuldkänslor. "Jag älskar dig, men jag är inte kär i dig", det var det enda jag fick fram. Vi grät tillsammans. Jag kände att jag ville gå vidare och stressade minst sagt iväg. Packade mina saker i lådor och stuvade in dem i en klubblokal. Bodde i ett rum hos Maria och tappade både i vikt och struktur på vardag. Var överallt och ingenstans, levde livet tyckte jag då. Fick andrahandskontrakt på lägenheten och gjorde den till min alldeles egna. Bestämde att nu ska jag leva själv ett tag, leva utan alla måsten.
 
Trots tron om att leva ensam träffade jag ändå någon. Jag träffade pappan till det bästa jag har, pappan till Vilhelmina. Vi träffades rätt så opersonligt på en fest, och vips så bodde han hos mig. Det var just det som inte fick hända, men han hade just flyttat isär med sin flickvän och bodde på en soffa hos sin syster. Vi blev fort ett par med vardag och rutin, vilket jag egentligen inte var ute efter. Det var just det jag lämnat bakom mig, ville göra något nytt.
 
Det var då drömmarna skenade iväg, det var då vi bestämde att "händer det så händer det", och en månad senare plussade vi. Jag var gravid och vi skulle ha barn tillsammans. Just i det ögonblicket var jag fylld av lycka och förväntan, nu börjar livet. Samtidigt växte paniken allt mer. Det hade gått alldeles för fort fram.Vi kände inte varandra, inte egentligen. Just innan jul bestämde jag mig, det skulle inte vara vi. Trots det tänkte jag mycket. Hade jag gjort fel val? Skulle jag tänkt på barnet före? Var det bara hormoner som ställde till det? Idag förstår jag att det var rätt, man kan inte leva ihop för någon annans skull.
 
Han flyttade ut från min lägenhet och började i samma veva att träffa sin flickvän igen. De blev snabbt ett par igen. Det tog hårt trots att mina känslor inte fanns där, jag väntade trots allt barn med honom. Hur skulle framtiden bli? Jag var oerhört obekväm med vetskapen om att en annan kvinna skulle vara en del av det som växte i min mage. Jag kände mig pressad. Jag tvivlade på mig själv. Jag försökte bjuda in, men mina känslor klarade det inte. Därför byggde jag sakta upp en mur, försökte bygga in mig själv i den. Det här skulle vara det bästa som händer i livet.
 
Det var det också, när Vilhelmina såg sitt första dagsljus var allt så värt det. Jag älskade henne från första sekund. Jag kunde inte fått en vackrare dotter. Hon var min. Jag förstod att ingen kommer kunna ta det ifrån mig. Muren jag byggt upp var svår att riva. Jag kommer ändå aldrig kunna förlåta allt. Jag förstår idag att jag nog tagit ett större avstånd än menat, ett avstånd som drabbat även Vilhelminas pappa. Vi har allihop trampat snett mer eller mindre.
 
Kärleken jag känner till Vilhelmina är värt allt. Mycket har jag ångrat, men absolut inte att sätta henne till världen. Ibland när jag tittar på henne känner jag ett sådant pirr, ett sådant kärlekspirr. Pirrar i hela magen, eller föresten.. Det pirrar i hela kroppen. Jag är så stolt över henne. Jag växer varje gång jag får höra hur fin hon är, när jag hör bakom ryggen på stan; "Åh vad söt". Det är hon också, faktum är att hon är helt perfekt.

Systemrepris.

 

Sovdax, eller?

Jag har just nattat Vilhelmina. Har en känsla av att det gick si så där, att hon kanske vill äta lite till. Det stånkas och stönas från spjälsängen här bredvid, men vi får se. Passar på att lägga några minuter här på bloggen medan jag väntar på domen. God natt med er!


Trampat lite snett.

Senaste dagarna har jag tänkt mycket. Har jag inte tänkt så har jag försökt umgås med mina nära, Vilhelmina framförallt. Jag tänker att jag ska stå på mig, men det som gnager mig i härlarna är vetskapen om att jag faktiskt också kan ha gjort en del felsteg, trampat lite snett. Situationen hade kunnat vara annorlunda ifall jag agerat annorlunda, detsamma som att sitiationen hade kunnat vara annorlunda ifall andra agerat annorlunda. Jag har verkligen försökt göra det jag ansett vara bäst, både för mig och Vilhelmina. I denna fas i livet går det inte att komma ifrån att mamma är viktigast i världen, är det då inte viktigt att mamma får må bra? Jag vet inte alls vart jag står i nuläget egentligen, jag behöver nog lite mer tid.
 
Sedan att någon eller några uppenbarligen valt att lägga sig i, slängt ord i kommentarsfält som kanske inte vart allt för positiva. Människan gillar att ha något att störa sig på, att lägga sig i och säga vad de tycker. Jag tror att dessa kommentarer inte lämnats för att försvåra det för mig, men trots allt har de nog gjort det. Jag tror och hoppas att det inte är någon av mina närmsta. Även om jag inte har något med dessa kommentarer att göra så är det hatet mot mig som byggs upp än mer.

Dagen började bra..

...och fortsätter bra, nu blir det grillat. Tjing!!


Förlorad tid?

Jag vet varken ut eller in, det är svårt att veta vad man borde göra annorlunda då man inte får en uns till vägledning. Jag har aldrig fått veta tankar, önskemål eller tycken från andra parter. Förutom viljan att träffas allihop, känslorna inför det har vart allt annat än positiva. Lättare har det inte blivit då jag mer än en gång fått säga ifrån, att jag inte vart redo. Om jag hade fått ha min tid, utan stress och tryck tror jag att det hela vart lättare. Det blev inte så. Hur ska jag då gå till väga?

Är det då konstigt att jag tänker på mig själv och min dotter i första hand? Tanken har aldrig varit att stöta bort någon, och absolut inte den person som faktiskt har en anknytning. Tråkigt om det uppfattats på det viset.


I tidningen.

I Onsdags skickade jag in till tidningen att Vilhelmina har kommit till världen, nästan tre månader senare. Men vad gör väll det, nu är den där. En del kanske undrar varför pappan inte står med i annonsen. Jag ska erkänna att det är med lite vemod, men samtidigt har det varit bara jag större delen av tiden. Vi har aldrig varit en familj. Det har varit jag och Vilhelmina. Det är väldigt svårt att sätta ord på hur jag tänker i den här frågan, men jag känner ändå att jag vill förklara mig (trots att jag inte har någon skyldighet till det) utan att hänga ut någon för mycket. Jag förstår att folk kommer bli upprörd att jag valde att göra som jag gjorde, men de vet inte hela sanningen.


Fredag.

Idag är det Fredag och den minsta sover ännu. Kanske vilar upp för lite röj en Fredagkväll? Vad vet jag. Dessutom kom hon och kröp upp i min säng så här på morgonkvisten, det är inte likt henne. Mysigt!


Pysslat lite.

Har pysslat lite med Vilhelminas bok ikväll. En bok om hennes första år. Nu ska jag bara försöka få tag i en tidning från den trettionde maj, någon som har en liggande hemma?


Helt däckad.

Så här chill ser jag ut då jag däckat, redan runt sexsnåret igår eftermiddag dessutom.


Min gudmor.

Jag tycker om att mysa med gudmor säger Vilhelmina.
 
 
 
 
 
 

Busfröet.

Vilhelmina kommer bli ett riktigt busfrö, jag bara vet det. Jag ser det i hennes ögon. Fick höra senast idag att det blir roligare och roligare ju äldre de blir. Längtar faktiskt lite efter den dagen då vi faktiskt kan åka iväg och hitta på saker. Hitta på saker som Vilhelmina uppskattar lika mycket som jag. Längtar också lite efter att få busa och leka på riktigt, längtar efter att få höra vad hon tänker om saker och ting. Svara på hennes funderingar kring livet. Denna bebistid är för den sakens skull inte mindre uppskattad, den är också mysig. Mysig på sitt alldeles egna vis.
 
 
 
 
 
 

Joshuas dag.

Lite sen att ladda in bilderna i datorn. Hur som, ett år fyllde mitt gudbarn den åttonde augusti tvåtusentolv. Ett-årsdag betyder tårta, tårta som man dessutom får äta själv. Tycker charmtrollet skötte sig ypperligt. Inte så mycket tårta i munnen dock, än mera runtomkring. Hunden fick sig en smakbit också såklart. Joshuas givmildhet går inte att ta miste på.
 
Mums, lite tårta lyckades nog 
hamna rätt trots allt. 
 
 

Nya kläder.

Idag unnade Vilhelmina sig lite nya kläder. Två par brallor, två par bodys och två par strumpor. Hon kanske använde mammas pengar, det kunde hon gott få göra.


När det händer.

Har haft fullt upp senaste dagarna så bloggen har hamnat lite på sidan av det verkliga livet. Annat och kanske andra har tagit min tid, men jag klagar inte. Egentligen. Tror att jag kan ha fallit för någon. Ville inte träffa någon, men det är väll då det händer kanske? Dumt att backa för något som känns bra kanske? Försöker att inte skynda, men det är svårt.


Tillväxtperiod.

Jag är rätt säker på att Vilhelmina just nu går igenom en tillväxtperiod. Hon äter och äter och äter. Jag har ju hört om dessa tillväxtperioder, men hur länge "brukar" de hålla i sig?


Grattis min vän.

Grattis på födelsedagen bästa vän och älskade gudmor! Önskar Linnéa och Vilma.


Isabella.

Glömt berätta, min katt lever! Jag trodde aldrig att hon skulle överleva vintern. Hoppades så att hon skulle ha sökt sig till någon gammal tant. Det sa jag till och med någon gång, men det var mer en önskan än något jag trodde. Isabella har aldrig gillat nya människor, just av den anledningen trodde jag aldrig det skulle hända. Men, det hade hon gjort. Eller de hade sökt sig till henne och oj vad de har kämpat för att få hennes förtroende. De har åkt tio mil tur och retur VARJE DAG ut till sin sommarstuga för att ge henne mat. Nu älskar hon verkligen dem, det syns. Hon kunde inte hamnat på ett bättre ställe. Varje dag följer de henne ut på en morgonpromenad. De har besökt veterinären och konstaterat två hagel, ett i nacken och ett i huvudet. Inget hon lider av. Någon har alltså försökt skjuta på henne, troligen därför hon inte vågar gå ut ensam. Hon hade bara vart skinn och ben då de tagit hand om henne, och sket bara lingon. Hjälpen kom inte en sekund för sent!


Ett-årsdag.

Idag fyller mitt gudbarn ett år. Galet vad tiden har flygit iväg, nu står han själv då han glömmer bort sig. Säger små ord som; mamma, pappa, titta och lampa. Snart springer han ifrån morsan och farsan. Energi har pojken så det räcker och blir över. Grattis på ett-årsdagen älskade Joshua! Själv har jag bakat tårta dagen i ära, var mer än ett år sedan sist. Lyckades trots allt ändå.


Gav dig ett ögonblick.

Jag blir så irriterad. Minst sagt. Nu har jag bestämt mig för att låta det vara. Det ska inte behöva vara mitt ansvar, borde vara du som vill lägga ned tid och energi på det här. Vi har det egentligen bra ändå. Faktum är att vi har det helt underbart. Klart att jag tänker på det ibland, hur det borde vara. Den bild man har på en vanlig familj (inte nödvändigtvis en lycklig). Är ändå glad att jag valde den vägen jag gjorde, tvivlat har man visserligen gjort men efter allt jag genomlidit kan jag inte vara mer säker.

 

Det som egentligen svider mest är att jag gav dig chansen. Eller att jag gav dig möjligheten att uppleva den säkert största händelsen i ditt liv. Ett ögonblick som inte går att glömma. Gav dig möjligheten att vara med, vara en av de första i hennes liv. Detta gjorde jag trots att jag kanske hellre gjort det på egen hand, tillsammans med min bästa vän och min mor. Det gjorde jag för din skull. Ändå får jag höra att jag är egoistisk och tänker bara på mig själv.


En sådan dag.

Det känns verkligen att det är måndag idag. Trots att jag bara går "hemma". Stämningen är bara måndag helt enkelt. Nu bjuds det strax på blomkålssoppa, idag är det Maria som står för middagen. Det är lyxigt att ha underbara människor omkring sig så här, man blir bortskämd!


Ny profilbild.


Älgfärsbiffar.

Ikväll blev det god mat igen. Ska vi fortsätta så här så rullar jag fram till jul. Om inte tidigare, till Halloween ungefär. Idag bjöds det på Älgfärsbiffar med färskpotatis, smörstekta kantareller och rårörda lingon. Erik stod för maten, vilken karl!


Blond fläta.

Fixat med Marias hår ikväll. En fläta för att fira att det är Söndag.


Hyrt film.

Idag har vi varit effektiva. Eller ja, beror på hur man ser på saken. Har hunnit umgås med gudmor på morgonkvisten, vart iväg och shoppat lite småsaker. Lekbåge till babysittern och musikmobil till sängen. Blev lax till middag, tillsammans med färskpotatissallad. Nu ska vi se film. Jag, Erik och Vilhelmina. För lilla Vilma verkar inte trött ännu.


Fredagslyx.

Ikväll blev det god middag i trevligt sällskap. Älgfilé med klyftpotatis och kantarellsås. Nu blir det bio, även det i trevligt sällskap.


...


Rödtott.


Min bättre hälft.


RSS 2.0