Lista - med brist på uppdatering.

Humör just nu? Nöjd och förväntansfull.
Kläder just nu? Jeans, svart linne och en svart tröja i nät.

Min hud har tillfällig kris, därför får ni bara detta.


Musik just nu? Kollar halv åtta hos mig, älskar det programmet.
Sommarplaner? Vara snygg på stranden. Kanske åka utomlands. Sedan ska jag springa tjejmilen i september, men jag vet inte om det räknas som sommar!?
Hur många kuddar sover du med? En enda, ibland inte ens det.
Spelar du nåt instrument? Jag har alltid velat så mycket, spelade både gitarr och piano då jag var en liten knott, idag kommer jag inte ihåg ett skit!
Snarkar du? Nej, det tror jag inte iallafall?
Stjärntecken? Jungfru
Skostorlek? 38
Längd? 175 centimeter.
Äckligaste insekten/djuret? Timmerbaggar kanske, de är stora och BITS.
Vad vill du jobba som? Något inom skönhet, eller något med djur, eller... eller så vet jag inte. Vad i hela friden ska jag bli då jag blir stor?
Vad längtar du mest efter just nu? SOL, vind och vatten. Sommar!!
Brukar du svära mycket? Jag tror inte det?
Land du vill besöka? Italien, Grekland, Turkiet, Thailand, USA.
Vad har du gjort idag? Vart och tränat (7,5 km på löpbandet) och shoppat lite ansiktsprodukter på the body shop. Har såklart pysslat på lite här hemma också, men det hör vill vardag.

Min vän Vichy sjöng sin sista visa och jag kände för att prova nytt.
Har dagkrämen sedan innan, tror stenhårt på denna serie.


Vad ska du göra i morgon? Jobba på maxi, ska även tränga in en träningspass.
När tog du studenten? År 2010.
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? 090
Vilken film kan du alla replikerna till? Lejonkungen, eller kunde det förut.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? Tjugoett år gammal. (ung?)
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Strömpilen, där jag även jobbar.
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Vet som sagt inte ens vem det var. Om någon mot alla ods skulle veta mer än mig, tell me becuse i am curious.
Är du polare med grannarna? Polare och polare, de är minst 70 bast! Men de är mysiga :)
Hur bra är din syn? Behöver inga glasögon, så den måste vara riktigt bra.
Vad är det första du gör när du vaknar? Gosar med kissemisse.
Är det nåt du absolut inte äter? Ärtsoppa, uuek!
Brukar du sola? Absolut, men solariesol har det blivit lite av nu. Lika bra det!?
Tränar du? Ja, ja och jaa! Känns himla bra att kunna säga det så; Jaaa!!!

Jag ger mig.

Jag måste bara slå slå knut på mig själv, jag trivs rätt bra med lchf faktiskt. Än så länge trivs jag som fisken i vattnet. Jag gillar ju ägg, ostar, creame fraiche, fisk, kyckling, kött och allt det där. Hur gott låter inte hemmagjorda hamburgare med persiljersmör och coleslaw? Eller ungsbakad lax med färskost med en sallad + mozarella? Mums! Saknar såklart alla kolhydrater, pasta, bröd, potatis i alla former och CHIPS!!

Jag undrar om man kan gå tillbaka till en vanlig kost sedan? Eller en vanlig men ändå nyttig, kanske lite som gi? Alltså jag menar om man börjar äta kolhydrater lite smått, är det då bortkastat tid med lchf nu?

Aldrig mera LCHF!

..Säger jag som inte ens börjat! Tänkte köra igång med det på måndag (peppning från Katrins blogg, där jag även tagit matschemat ifrån), och JIIIESES vad dyrt! Jag har verkligen inte råd att käka för 800 kronor i veckan. Nu hoppas jag verkligen att det kommer att vara värt det, annars blir det fan fasta i två veckor. Vilket jag garanterat kommer gå ned i vikt utav.

Ett problem bara, det krävs lite mer än en vecka för att se riktiga resultat. What to do?

Fullt,  äta som en häst och gå ned i vikt?


Fixat naglarna, hemma..

Ja det går faktiskt. Det blev till och med helt ok. Nackdelen är väll att de har en förmåga att lossna rätt fort. Har lyckats haft dem kvar sedan i Fredags (med en olycka då jag skrapade bilen), får väll se hur det går då jag ska jobba idag.

Hade verkligen behövt en dag till hemma, usch vad dålig jag känner mig idag alltså. Verkar bara bli värre, jag är en riktig amatör på det här med att vara sjuk. Är så inte van. Har knappast råd att ligga hemma och tycka synd om mig själv heller så jag har knaprat några ipren. Nej nu ska jag inte klaga, positiva tankar ska det vara. hum?

Helt plötsligt känner man sig vrålsnygg, med en plastbit fastklistrad på nageln?
Förstår mig inte på tjejer alltså..





Tha pyjamas.

Var tänkt att det idag skulle bli årets första träningspass men istället blev det årets första pyjamaspass. Men imorgon jäklar, då ska jag vara frisk och kry och redo för löpbanet! Stannade till på stan en sväng efter jobbet idag för att jag hade en tid på tatueringsstudion, men vet ni? De har stängt fram tills den 10/1. Hur kan de då ha gett mig en tid den tredje? Jaja, det ordnar sig, får ta en sväng förbi den tioende och fråga vad de håller på med helt enkelt. Tröstshoppade ju pyjamas, kjol, linne, örhängen och ett bälte istället. (:

Skönaste pyjamasen någonsin, från topp till tå:






Gott nytt år!

Nu är det nytt år och nya tag som gäller. Egentligen får man inte skylla dålig uppdatering på att man har varit sjuk, men nu gör jag det. Jag har varit döende och samtidigt jobbat (överdrev en liten gnutta men nästan så illa) och därför har jag bara orkat slänga i mig ett äpple och sedan lagt mig för att "sova".

Men skit samma, nu är jag här. För att berätta om mina nya träningskor som är över förväntan på alla fronter. Beställt från sportamore.se. Anledningen till att jag vågade beställa dem trots ovissheten ifall de var sköna eller i huvud taget passade var att de var så jävla snygga. Men vet ni? De passade som glasskon på askungen.


RSS 2.0