Yes man.

Förlåt att jag är så förbannat dålig på att komma ihåg att skriva här, förlåt mig själv kanske jag ska säga. Nåja, hela veckan har gått väldigt fort. Det är redan Torsdag och jag har inte hunnit göra något vettigt eller nödvändigt alls. Skolan har också varit si sådär, inte varit där så mycket måste jag erskänna. Vad lat jag blivit, men det har varit så mycket lektioner som blivit borttagna denna vecka. Hade en lektion i måndags och två idag tex. så det kan ju förklara saken lite iallafall. Saken blir inte bättre av att jag varit trött nästan hela veckan! Nej nu ska jag sluta klaga, men mina fötter gör ont också förresten. (=

Var och kollade på Yes man i tisdags, en riktigt kul fim. Så bra var den egentligen inte om man tänker efter, lite tjatig men som sagt riktigt, riktigt rolig. Framkallade många skratt, och det är väll ett stort plus det med. Fick gratis biobiljetter av syrran som inte hade hunnit in till stan innan onsdag, då biljetterna gick ut. Fick även 100 pix av mama att köpa göda för; en stor popcorn, en bilpåse och två drickor till mig och Simon. Jag förstår inte varför man köper en stor popcorn varenda gång och äter inte ens upp hälften, men det är ju såå gott.  Simon förvarnar mig alltid innan att vi inte kommer äta upp det, men jag är så envis så det blir så ändå.

På Lördag blir det utflyttningfest hos Maria, det blir nice. Men den snorungen har ju tagit hål i tungan och ska vara nykter. Men inte jag, tralalalala. ^^
Men ni får hane tills vidare, bye

Hihi,

Älskar dig Simon!

The Curious Case of Benjamin Button.

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.
IMDB Betyg 8.4/10

Såg den filmen igår, en riktigt bra film! Kan inte klaga på något förutom att den möjligtvis var lite väl lång. 2 timmar och 47 minuter, men det var ändå bästa filmen jag sett på väldigt länge. Drama, fantasi, mysterie, romantik och ett lite gammalt stuk på det hela. Snygga skådespelare och en film med bra kvalité, också ett stort plus. Ett mycket sevärd film måste jag säga, så det är bara att beställa biobiljetter med en gång hörrni!
 


RSS 2.0