Dilemma.

Hur klär ni era småttingar denna årstid? Overall känns lite väl häftigt? Och en munktröja och dubbla byxor kanske lite väll fattigt? Det är trots allt kyligt ute nu, runt fem grader. Jag kanske ska satsa på en tunnare jacka? Eller en sådan stickad overall?


Kommentarer
Postat av: lotta

Det ät jättesvårt! Jag har klätt Clara i byxa och body och sen en onepiece över i typ collegetyg. Se http://atollenrock.blogg.se/2012/september/today.html#trackback. Mössa och ev vantar. men som sagt det är svårt. sen får man väl reglera med filt och så.... väntar med fleeceoverall ett tag till.

2012-09-25 @ 11:12:04
URL: http://atollenrock.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag har i vagnen en tunnare åkpåse och en tjock filt som lillan har runt sig. Plus en jacka, tunnare mössa och vantar. Än så länge är det inte så kallt att jag känner att man måste ta fram den tjockare åkpåsen.
Det är ju ganska så skyddat nere i vagnen så det blir inte så himla kallt.

2012-09-25 @ 11:12:36
Postat av: Madde

Fleecekläder kör vi på sen sitter/ligger han på en fäll i vagnen och en filt ovanpå + en footsack, eller endast footsacken ovanpå, beror lite på om de blåser. Sen om han ska vara uppe och gå (nu är ju inte Vilhelmina så stor) men då är de fleecekläder och en skal overall ovanpå.

Du har väl Vilhelmina i liggdelen på vagnen fortfarande och då ligger hon ju väldigt ombonat och då blir de ju inte lika kyligt men du har ju henne i sele också har jag sett. Men jag skulle köra på en fleeceoverall, tycker fleece är suveränt! :)

Sen ligga på en fäll, de blir ju inte svettigt då fällen andas :)

Men håller med dig, de är SKIT svårt att veta hur man ska klä dem. Men bättre med plagg på plagg så man kan ta av och filt på osv. Man kan ju känna i nacken hur varm de känns :)

2012-09-25 @ 22:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0