Maktlöshet och katastrof.

Man känner sig så maktlös då de små liven har det kämpigt med både det ena och det andra. I skrivande stund är det tänder på väg igen, åtminstone misstänker jag det. Det är både fingrar, saker och mamma i munnen. Gnäll och bök. Ingen vidare ostörd sömn, jag är upp minst en gång i timman och stryker henne över huvudet och ger henne nappen (sömnen skulle kunna bero på att vi sovit borta senaste nätterna, och att hon därför inte riktigt kan komma till ro). Dålig i magen är hon också, min älskling.

Vi har haft två, i det närmsta laget, katastrofer de senaste dagarna. Då snackar vi bajskatastrofer. Ni vet, då det enda som gör situationen hanterbar är att på valfritt sätt placera hela ungen i duschen. Spritt språngande nacken. Tvätta av och på med nya kläder, då de gamla nästan (läs nästan) varit på väg ned i soporna.

..men vi redde ut det, ni behöver inte oroa er för oss. Vi är rena och torra, båda två. V sover sedan tre timmar tillbaka och jag njuter av lite tystnad. Tröstat har vi hunnit med två gånger redan, vi får se vad natten har att erbjuda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0