Dansa bugg.

Läs och se mer på: Tartfabriken.blogg.se!!


TreSemmé.

Nu har jag använt detta shampoo och balsam ett tag, och jag är fullkomligt förälskad. Jag kör på den orangea serien som ska ge volym. Prisvärt , en flaska går på 89 kr. Dyrare än Loreal eller Nivea kan man tycka, men grejen är den att flaskan rymmer hela 900 ml. Medans Nivea (som jag använde innan) bara rymmer 250 ml, det är lite skillnad.

Ska köpa inpackningen nu när pengarna trillar in på kontot också, hårsprayen kanske också vore något? Ja, som ni märker är jag helt såld på TreSemmé. Nu ska jag springa till duschen, bara för det. Hörs!

 


Tjuvstartat.

Oj då, jag kunde inte låta bli. Jag har tjuvstartat lite.. Hoppas jag är förlåten?




Snart 1:a advent.

Snart är det första advent, vilket betyder att det närmar sig julen med storm. Jag vill sätta igång och julpynta och julbaka nu med en gång. Längar tills julgranen ska in, bara känna den underbara doften av den.. Åh, jul. Och baka lussekatter och pepparkakor, då snackar vi dofta! Tänk er, nybakade lussekatter med ett glas iskall mjölk. Det måste ju vara livet. Eller pepparkakor med ädelost på, mums! Och julmust, och vörtbröd med skinka och senap. Typskt, nu blev jag hungrig också.

Nu ska jag glömma allt som har med julhysteri att göra och se lite spöken i Ghost Wisperer.

Filmkväll och paktbildning.

Har fortfarande inte orkat klä på mig för dagen och klockan är redan halv fyra! Sitter här i soffan fortfarande med ett par korta shorts och en väl rymlig t-shirt.. Får väll kanske skylla på att det är Söndag? Dock har jag faktiskt hunnit med att duscha och shampoonera mina små hårbollar här hemma. Nu ligger de här i famnen på VARANDRA och snarkar och tycker synd om sig själva. Ni tror väll inte att det är någon slags paktbildning på gång? De luktar ljuvligt om dem iallafall!

Igår blev det mys med älskling hela dagen, en långpromenad med mycket bus med Charlie på morgonen. Sedan blev det bilprovning och god middag. Entrecoté men potatisklyftor och beasås, himla gott.

Mot kvällen drog jag mig iväg mot staden, för att träffa upp Louise för en filmkväll på Kris. Filmkväll var det ja, men någon film blev det inte riktigt. Vi började se en film innan alla droppade in jag och Louise, men den var så dålig att vi gav upp. Blind date var namnet på filmen. Det kom rätt mycket folk till slut och vi ägnade hela kvällen åt biljard och dart. En riktigt trevlig kväll  men trevligt sällskap måste jag faktiskt säga.

New moon.

Var och såg bio med Louise igår, och Maria (Skulle man kunna säga). Gick dit med Louise, men Maria var också där med en vän till henne. Såg filmen New moon, blev positivt överaskad faktiskt. Den var riktigt bra, mycket bättre än första filmen. Det spårade ur då jättevargarna dök upp på skärmen tycker jag, men då man kollar på helheten av filmen så är det ingenting som jag skulle vilja plocka bort. Bra film, en 7/10 av mig.


"I uppföljaren New Moon lämnar Edward Bella efter en olyckshändelse och istället måste hon luta sig mot sin kompis Jacob, som också visar sig ha övernaturliga krafter. Separationen tar hårt på både Bella och Edward och omständigheterna tar dem till den mäktiga Volturi-klanen som anser sig ha rätt att bestämma om Bella och Edward ska få leva eller dö..."

Jag, Linnéa Johansson..

..har fastnat på bild! Borde jag ha denna som profilbild istället för den andra tre år gamla bilden?

 

Skillnad, förr och nu? Jag tycker att jag förändrats till det bättre


Till middag?

Usch vad det är jobbigt att äta middag alldeles ensam. Sitta i soffan och vräka i sig mat, ja just det.. ..ensam. Idag får det allt bli någon slags varm macka, det borde funka. Även om det är lite mer lunch så får det duga idag.

Studiebidraget, en prutt i rymden.

Hade nationella prov i Svenska B idag, det kändes varken bra eller dåligt. Eller egentligen vill jag inte säga något, väntar istället på resultatet. Bättre att ingenting ha sagt. Satt i ungefär 3 timmar, kanske skulle jag ha finslipat lite till? Nej, nu ska jag inte spekulera så mycket mer på det.

Alldeles just suttit och sökt lite jobb på nätet, extraknäck nu inför jul. Lite panik över hur jag ska ha råd med allt som har med julen att göra. Juklappar, juhandla, pynta och allt som hör till.
Men va tusan, om inte annat får jag slänga iväg hela mitt studiebidrag. Det räcker dock inte så långt, hur f*n har "de" tänkt att man ska klara sig på 1050 kr i månaden? I dagens läge är dessa pengar ingenting, det är en prutt i rymden. Du som tjej  har mens en gång i månaden, där kan vi dra av kanske 100 kr (kanske har du även premetivmedel? kostar också en del). Då har vi iallafall 950 kr kvar att spela med, då ska man ta sig till och från skolan varje dag. Minsta kostnad här är på ungefär 400 kr ifall man inte har så tur som kan samåka med Maria många dagar i veckan eller har en moped.. Behöver jag säga med? Förutom att jag tycker att detta suger.

Gamla minnen.

Minnen, de flesta bilder är från början av 8:an. Bara sista är från första året på Forslunda. OBSERVERA, att detta är den förfinade och snälla veritionen bilder jag kunde hitta i mappen "gamla bilder"!!

 

Hela gänget; Jag, Sofia, Liv, Amanda, Anette och Louise.

Louise, hemkunskapen

Skolavslutningen,

Moppeganstaaah, snyggaste hjälmarna i stan,

Liv och jag,

Vi var och ÄR snygg, men vi är nog snyggare idag?

1:Sofia och jag, 2:Liv och jag på forslunda.


Tack för maten!

Klockan är strax över två på natten då jag skriver just denna mening. Strax efter två som sagt och jag har just ätit MIDDAG! Kycklingsallad med tadoorikyckling, grönsaker och parmesaneost. Till det alldeles nybakta stekpannebröd, mmm.. Jättegott var det, men jag tror det blir lite tidigare middag imorgon faktiskt.

Andleningen till att det blev så extremt sen middag var den att jag under större delen av dagen haft migrän? Min fråga är; Kan man ha enstaka fall av migrän eller är det rent ut av en sjukdom man måste leva med? Har haft ont i skallen så jag trodde den skulle sprängas, och varit tvungen springa till toaletten x antal gånger i tron om att jag skulle kräkas (som tur var gjorde jag inte det).
Säklart hade vi inga huvudvärkstabletter hemma heller, och jag kunde inte gärna sätta mig i bilen och köra iväg och köpa det. Det hade nog varit värre än att köra i fyllan.

Så här kände jag mig idag..


Men nu mår jag prima, har dock försökt sova bort huvudvärken hela dagen så nu är jag pigg å glá, kexchoklá!!


Linnéa Celsius Johansson.

Jaa, det är sant! Jag är släkt med Anders Celsius, han som uppfann termomtern. Rakt nedstigande led också. Kanske man ska ta och byta namn, flascha till det lite!? Hur roligt är Johansson egentligen?

Svininfluensan.

Man får tydligen inte åka och testa sig mot svininfluensan ifall det inte är så att man inte kan andas eller håller på att dö. Om man nu håller på att dö, då kan man fråga sig; är det lönt att åka in då? Vad jag vet finns inget botemedel.
Nåja, ringde till vårdcentralen idag så jag är fortfarande lite upprörd. Hon förklarade mig dock som sjuk med svininfluensan över telefonen. Dagens teknik, nu kan man till och med pröva sig mot influensan över telefonen. Helt otroligt. Självklart tänker jag ta chansen att vila ut, för till skolan kan jag inte gå.. ..inte ifall jag har svininfluensan!! Jiiiiiiipppiiiee!!

Svininfluensan är bara något media har föstorat upp, det är så himla överskattat. Alltså, det jag menar är att ungefär 200-500 000 människor dör varje år(i världen) i vanliga influensan medans bara ungefär 300 personer hittils dött i svininfluensan.. Behöver jag säga mer?

Jag tänker inte ta sprutan heller, en av anledningarna är att den knappt är testad. Jag lovar att minst hälften av alla som tagit den kommer få mystiska symtom. DESSUTOM innehåller den kvicksilver, säkert jättenyttigt att spruta in i kroppen? Eller inte.

NÖFF NÖFF!


Malå.

Tog en sväng till Malå i helgen, bara för att lixom. Jag och Louise åkte iväg med pappas bil och hälsade på Sofia som flyttat till Malå, av alla ställen!!? Nåja.. Skämt och sido, det var riktigt trevligt. Sofia bjöd på fläskfilé och ungnstekt potatis, sedan åt vi massor med gott på kvällen också. Ibland måste man få unna sig, för gott varé.. ..alltihopa!! Eftersom det var ett tag sedan vi sågs så blev det massor med skitsnack, och sådant bara tjejer kan prata om.. Tänk om ni pojkar visste vad vi pratade om, ni vill nog inte ens veta. Hoho!

Det blev övernattningsparty för vår del, från fredagen till lördagen. Kunde inte prata då jag vaknade. Fortfarande idag måste jag anstränga mig väldigt för att låta någorlunda vettig. Tror inte någon kunde hålla sig från att skratta, och jag måste nog hålla med om att jag lät och låter fortfarande ganska rolig.
När jag lät som värst skulle vi såklart äta på resturang också. Det ska vi inte ens prata om, men jag gjorde så gott jag kunde, det lovar jag. Måste få beklaga mig dock, betalade 150 spänn för mat som inte var värt mer än 23 typ.. Det var ingen höjdare. Tur sällskapet var hundra gånger bättre, tack brudar!


Såg såklart idol också, RÄTT person åkte. Tummen ned för Rabih!!
Äntligen säger jag, färstår inte hur han kunde vara kvar så länge som han var. Äsch, det är nog inte tänkt att man ska förstå allt här i världen.


RSS 2.0