Nya träningskläder.

Idag inhandlade jag nya träningskläder från Stadium. Blev ett par brallor för 299 kronor och två tröjor á 99 kronor styck. Invigde såklart de nya kläderna idag med ett hårt pass på crosstrainern på gymmet, är så nöjd! Byxorna sitter som ett smäck och tshirten är så skön, luftig och bra. Lite "hockeytyg" om ni förstår va jag menar.

Var alldeles slut efter dagens pass, känns bra att gjort något vettigt!
Blir nog ett pass imorgon också (:

Min kamera ligger fem mil härifrån så ni får faktiskt nöja er med detta, tyvärr.


Från Ikea.

Jag satt och kikade lite på Marias blogg och fick lite inspiration. För övrigt saknar jag att hänga med dig Maria! Det har blivit alldeles för lite Maria&Linnéa-mys på senaste tiden. Sedan vi slutade skolan och började jobba kanske, högst tre gånger? Eller vad tror du? Saknar iallafall dig gumman!

Nu kom jag visst av mig lite, förlåt. Nu till saken.
Jag gjorde ett litet kollage med alla prylar jag köpt från Ikea, för här hemma kändes det lite men då jag bar hem det kändes det så jäklarns mycket.. Så, detta borde förklara förvirringen.

Det blev en hel del, det värsta är att jag vill dit igen.


Veterinärbesök.

Stackars Charlie, nu har han varit in till veterinären två gånger, och jag hoppas verkligen att han slipper en tredje. Han började kräkas ungefär fem på lördagsmorgonen och sedan dess har det bara fortsatt. Han fick inte ens behålla vatten. När Charlie inte viftar på svansen, DÅ är det något som är galet! Det gjorde han inte heller vid det här laget. Båda gångerna han var in fick han dropp. Fick bära honom till bilen andra gången, han var nästan helt avsvimmad och skakade på grund av uttorkning. Väldigt obehagligt!

Veterinären vet fortfarande inte vad det är/var, men Charlie verkar på bättringsvägen.
De tror att det skulle kunna vara ett virus, vem vet? Galna kosjukan kanske.

Han är delvis nakenhund nu, här har de sprutat in både ett och annat


Usch och fy och blä.

Detta jävla pulver tar kål på mig, det smakar urk. Jag vill ha mat.
Tänkte bara ifall ni ville veta, för säkerhets skull lixom.

Nu är vintern här.

Fösökte publicera ett inlägg igårmorse men det gick åt skogen. Ska alltid jävlas med pappas dator, eller det är hans internet skulle jag våga påstå. Nu är jag iallafall hemma i stan och tänkte berätta att jag lever. Vi åkte och hämtade vinterdäcken igår så jag börjar senare idag.. Det har kommit en hel del snö i Sunnansjönäs och Vindeln, i mitt misslyckade inlägg hade jag fotobevis på det! Men jag kan slänga in en bild på snön efter jag slutat jobbat, eftersom att ni insisterar.

Hellst av allt vill jag bara vara hemma idag, men det går inte.
Vi hörs!

För några vintrar sedan..

Nu är vintern på väg. Brrrr, brrr!


Modifast.

Jag vill också ha en rostad macka med ost, mer än någonsin till och med. Jag har käkat pulver en hel dag, vilken prestation av mig! Men nu är jag bannimig hungrig. Tänkte köra en vecka, bara för att få en kickstart. En kickstart så att jag känner mig motiverad att träna och äta rätt för att nå mitt mål. Min livsstil idag.. Ja hur ska jag säga det, den är inte den bästa helt enkelt.

Just nu befinner jag mig hemma hos mor och far då jag jobbar en längre tid på restaurangen (också en andledning till att jag valde att köra pulver i veckan, lite för lätt att småäta på en restaurang). Bara fyra dagar kvar, längtar hem till mina projekt! Skrivbordet ska målas, nyckelskåpet ska målas, bordskivan ska få ett sista lager färg och kuddfodral ska sys. Jag som köpte så fint tyg i måndags som jag inte hunnit visa.


Kängorna.

Jag hade ju tänkt ut och fota nya kängorna och skjortan ute i naturen idag men det blev så sent och jag anlände "just" hem från min första gruppträning på Medley. Blev en cykling idag, och jag har konstaterat att jag har NOLL kondition. Typiskt! Med det ska ändras på, någon gång.

Kängorna!




Dagens.

Idag ser jag ut så här, ska sticka iväg till stan en sväng och inhandla nå tyg. Men när jag kommer tillbaka tänkte jag visa mina nya kängor och skjorta. Kängorna är verkligen underbara.

Innan jag lämnar längenheten kommer jag troligen ha hästsvans, som vanligt...

Måste göra något åt mitt hår!

Nya bilen!!

Så här ser nya bilen ut, (som vi inte har köpt ännu)..


Nu sticker vi, önska oss lycka till!

Snart köper vi ny bil!

Nu sitter jag här av alla ställen (?) och väntar på att vi ska åka iväg och köpa ny bil, iallafall en ny bil för oss. Det är visserligen en -97, men det kommer att bli fett bra som Gurkan i robinsson 2010 skulle ha sagt! Simon har vart och kollat läget hos kebabmaffian och bilen verkar vara i bra skick, dock har han dragit sig lite på grund av att killen som säljer bilen inte ens kan svenska! Men nu kör vi. Ha ha, fattar ni? Nu KÖR vi. Okey, det var inte kul.

Nu är jag måttligt less på bilar som är kaaapuut.
Hoppas på bättre lycka denna gång, den kostar skjortan fi fan.
Men jag måste erskänna att jag saknar min kompis, herr Seat. Vila i frid.
Lägger även in att jag även ägt en passat en kortare tid, som också bör skrotas. För att ni ska förstå varför jag är så upprörd på "alla dessa" bilar.

Man kan glimta lite av skadorna på höger sida fram.

 

Efter lite renovering såg Seat ut så här, han blev dock aldrig sig själv.

 

 




Mums, mums!!

Jag har just ätit århundrandes bästa måltid, gosch vad gött det var!! En medium/raur entricot tillsammans med potatisklyftor, rödvinssås och en klick persiljersmör. Till det även en fräsch grönsallad och ett glas rött. Självklart var allt HEMMALAGAT, jag är inget big fan av fabrikat/halvfabrikat. Alltså, jag är en förbannat jäkla bra kock! Åtminstånde ibland, då jag känner för det.

Kom ihåg:
-Jag säger bara det; hemmagjord persiljersmör.. Olalalaaa!
Spara receptet.

Jag var så hungrig, ni får ha överseende med att det inte blev någon bild på konstverket.

Tatuering.

Nu är jag ruggigt sugen på en tatuering, och jag har bestämt mig. Jag är iallafall 99,9% säker. Alltså lika säker som ett p-piller, VÄLDIGT säker! Jag ska tatuera mig på bröstet, rosor som liksom går i ett v. Kommer bli såå snyggt.

Kom ihåg!!
-Gå in och boka en tid på Red Dragon Tattoo.

Mina två andra tatueringar. Dålig bild (åter igen).

Gjorda på Red Dragon Tattoo av Filip.


Pröva något nytt!

Prövade svarta naglar denna gång och oj vad jag är nöjd. Nedrans läcker färg också, eller nyans. Om nu svart kan ha en nyans? Det glänste iallafall himla fint.

 

 


RSS 2.0