Pizza och kärleksproblem.

Idag blev det pizza till både lunch och middag, ibland kan det vara bra att handla som en barnrumpa. Jag dricker allt för mycket dricka innan, och ärer ALLT FÖR MYCKET sallad innan pizzan serveras. Såklart orkar jag inte äta upp pizza därför, finns både för och nackdelar med det. Idag fick jag tillexempel en hel middag också!

Min 10-åriga lillasyster nobbade sin första kille idag då han nervöst ringde och skulle "fråga chans". Anledningen? han var för omogen. Hoho, jag kommer fnittra åt detta ett bra tag framöver. Vad jag ska retas sen.

Svininfluensan?

Tänk om det är influensan jag fått? Gaaah, då dör jag säkert på kuppen!
Herregud vad jag blir klen och överdriven så fort jag blir sjuk, jag är inte van helt enkelt.. Flera år sedan jag kände mig så här sjuk!

Jeansleggins.

Nu, ÄNTLIGEN! Har jag köpt mig ett par. Egentligen ville jag ha ett par ljusa, men jag fastnade för dessa. Det får helt enkelt kanske bli två par?

Jag och Liv hade en riktigt trevlig dag på stan i Fredags, köpte även ett par ljusa jeans som ska se slitna ut framifrån, från MQ för 299 kr. Kul då man kan hitta sådana riktiga fynd! Två par basiclinnen från Gina Tricot trillade också ned i shoppingpåsen. De senast nämda plaggen får jag visa er en annan dag, då jag har tillräckligt med kraft för att dra på mig brallor i huvudtaget.


Min uggla.

Köpte ett halsband  på rean idag. En guldig liten uggla, jättesöt tycker jag!

Jag älskar det (:


För lite bilder..

Sitter och kollar bilder på min dator och jag behöver inte ett proffs för att inse att jag har säkert tjugo gånger fler bilder på Maria än på mig själv, vad ska det betyda? Jag älskar ju inte att vara med på bild, men jag trodde jag hade fler bilder ändå måste jag säga. Måste skärpa mig på den biten! Här kommer iallfall en serie Linnéa och Maria bilder. Tur jag har dig Maria, annars hade jag väll inte haft en enda <3

Första sommardagen.

Hemmafest hos Maria, just innan.

Wheels sommaren 2009.

En sväng till Luleå.

Lite spontant sådär, kom hem ungefär 02.30 inatt. Maria ville ha sällskap upp till Luleå då hon skulle skjutsa Viktor så jag och Liv hängde med bak i baksätet. Ont i röven fick vi, det kan jag lova. Det tog ju ändå mer än sju timmar så det var kanske inte så konstigt.
Stannade på Statoil där uppe och införskaffade nötter och knäckebrödsmacka för att klara hemresan, och det gick ju.. till slut. Trevligt hade vi iallafall, jag kom även på Liv med att ha blivit hjärntvättad av Online. Hon hatar sitt förra jobb och blev helt förstörd, hoho. Stackare.

Sammanfattning av min helg.

Miiiiiiissan, kan du va med mig? Ksss, ksss, kss!! Ååh, nu var vi duuuuutiga du och jag. Det är Liv just för stunden då hon sitter och försöker ta kort på kattjäveln! Och såklart med den ljusaste och fånigaste rösten hon kan få till. På den biten vet jag egentligen inte om jag kan yttra mig eftersom jag själv låter som en riktigt fån då jag pratar med mina djur. MEN! Det hör väll till antar jag.

I Fredags kom Liv hit så vi åt god mat; dovhjort och potatisgratäng med svampsås och god sallad. Riktigt gött vin drack vi till också, med ett konstigt namn som de flesta viner man gillar. Tur att jag har kvar flaskan, så kan jag skriva upp det på en bit papper eftersom hjärnan inte vill skriva upp det.

Efter maten kom Louise hit en sväng medans jag och Liv färgade håret och drack ännu mera vin. Jag är riktigt nöjd med mitt hår, skulle ha visat en bild men min kameraladdare är borta.

Så fick vi för oss att det skulle bli utgång, det var bara att pimpa sig och välja ut kläder. Vilket var en hel vetenskap för samtliga. Min stackars garderob såg ut som en bombnedslag efter det.

Vi hamnade på tc i stan, en krog som är riktigt mysig. Det är egentligen 20+ som gäller men efter att ha dragit fram rådjurögonen och lite ledset sagt att; det är ju baaara 3 månader kvaar. såklart lite snörvlande också så fick vi komma in. Dock tog det inte så lång tid innan vi förstod varför vi fick komma in, det var ungefär tio pers där inne förutom oss. Nio stycken var helt inne i sin egna värld och en krossade glas på oss.

Vi åkte hem, stel och huttrande gick vi den tio minuter långa promenad som kändes som en timma minst. Lyckades såklart gå i världens lerpöl också, mina skor är inte längre svarta..

Ok, helgen har inte varit så hemsk som den låter. Jag har haft riktigt trevligt, men vi har dock bestämt att vi ska göra om utekvällen. Det har varit mysigt att haft dig här Liv, back in the days. <3

FarmVille och smutsig Linnéa.

Nej, kanske dags att ta månadsduschen. Det är egentligen två dagar kvar tills månaden, men börjar känna mig ofresch. Det är precis så det känns just nu, som att jag inte duschat på ungefär en månad. Varför skrev jag det där? Hrmf, brist på annat. Men jag mår bra, brist på ord bara. Och kanske, men bara kanske lite för fullt upp med min farm. Hoho! Fullt upp med allt som har med odla, skörda, mjölka och ta ägg att göra. Ni får ha överseende med hur jag prioriterar mitt liv just nu.. Skämt och sido, jag ska skärpa till mig med bloggen. Jag lovar.

Projektarbete.

Nu sitter jag och myser i soffan med Isabella. Måndagen (värsta dagen näst efter söndagen) är avklarad och jag pustar ut. Idag har vi skrivit ihop en frågeenkät som vi ska lämna ut till olika bagerier/resturanger och till klassen. Det är till vårat projektarbete som jag tror kommer bli riktigt bra. Bara vi inte tappar tråden eller att det skiter sig någonstans, vi ska designa bageri/kock-kläder eftersom att utbudet av dessa kläder är rätt dåligt. Skönare och snyggare ska det bli, är väldigt peppad på detta projekt!

Föressten, ingen som kan ge mig lite casch!?
Det är alldeles för mycket man vill ha, jag sa senast idag; tur att jag inte har mycket pengar! Vad mycket onödigt jag hade köpt då. Sant, alldeles för mycket.

Ansiktsmask.

Världens myskläder och anisktsmasken är på efter ett långt och riktigt härligt bad med peeling och "hela kittet". Det sistnämnda får man tolka precis hur man vill, blink blink* Känner att det börjar bli dax att ta bort masken, den stramar nu.. så hej på er!

Röd och jävlig efter peelingen, men sedan jäklar då är jag len som en babysjärt! Och ja, jag skulle kunna kalla mig stenansiktet my self.. men masken är lite stel, jaa.


Kaos.

Här hemma är det kaos som vanligt, Isabella skriker och morrar på en och samma gång! Stackars katt, men ger man sig in i leken får man leken tåla brukar de ju säga. Hon undviker inte Charlie iallafall, det är en sak som är klar. Jag skulle till och med vilja påstå att det är hon som startar det hela.

 


Mamma fyller 50.

Idag fyller mamma 50 år, stort grattis till henne. Såklart har vi firat med tårta och presenter. Hon fick massor med blommor och ljuslyktor, ja massor med ljuslyktor blev det. Här kommer bilder på tårtorna jag gjorde, enjoy!

Läs och se mer bilder på: Tårtfabriken.

 

 


Jobb och kanelbulle.

De två första dagarna på jobbet har gått riktigt bra. Känns verkligen att jag kommit in i det, jag vet hur man gör de flesta rätterna och det kan ju vara en fördel om det kommer mycket folk. Lotta (chefen) är riktigt trevlig och lätt att jobba med. Det känns avslappnat trots att hon är där, man behöver aldrig vara rädd att man ska göra fel i hennes närvaro. Tiden har rusat iväg både igår och idag, för jag har haft så roligt. Ja, ni hörde rätt. Jag har haft roligt.. ..på jobbet, hoho.

Idag är det kanelbullens dag, såklart blev det ett bullbak i morse. Bullarna blev riktigt goda men vägen dit var inte lika kul. Först var jästen gammal så vi fick åka och låna av grannen, det blev torrjäst.. Inte nog med att jag var tvungen använda torrjäst så fattades såklart kanel också! Kanelbullar utan kanel, hmm det hade inte varit en höjdare tänkte jag. Visst hade man kunnat göra vanlijbullar men inte på kanelbullens dag. Det blev dock bullar till slut, kanelbullar och goda blev de. Såklart!

Mums!


Snart bär det iväg.

Snart ska jag genomföra min första dag på det nya extrajobbet. Lite nervös måste jag erskänna att jag är men; såånt eee livet, sååå mycket faalskhet boor det hääär! Deeen man förlorar, viiinner en aaaannan! Sååå håll i jooobbet, som duu haar käär! ^^ Nej, bäst jag slutar skriva medans inlägget ligger på denna nivå. Vi hörs kanske ikväll så ni får veta hur det gick.

Camilla hör fel.

Hoho eller haha hade jag kunnat skriva nu, men vet ni va? Jag kan faktiskt inte hjälpa att jag tycker lite synd om tjejen. Visst tycker jag även att det är lite kul, men mitt medlidande tar övertaget. Dock tycker jag att det var rätt som vann, Carolina var riktigt grym igår!


Fredag.

Idag är det Fredag och jag är ledig, så himla skönt! Vet inte vad jag ska göra dock men det är en annan femma, kanske man tvingar med Simon på en shoppingtur? Men det känns näst intill omöjligt ^^ Men vi får se, man vet aldrig riktigt med den gossen. En långpromenad med vovven får det bli iallafall, får passa på så länge det är fint väder ute. Solen lyser och fåglarna kvittrar (skulle man kunna säga), men jag ljög nog om det sista. Det var frost på hela backen denna morgon när Charlie ville ut och då hade klockan ändå hunnit bli halv åtta. Det tar emot lite att skriva det här; men det är faktiskt riktigt vackert ute när frosten täcker varenda millimeter av backen, träden och alla buskar.. men som nog alla vet leder det ena till det andra, så vi kan nog vänta oss vinter inom snar framtid.

Nu ska jag duka upp en riktig dunderfrukost för nej, det har vi inte hunnit med ännu.
Ha en riktigt bra dag nu allihopa!

RSS 2.0